Orgonite hanger Aquamarijn Druppel

• Edelstenen: Aquamarijn, Arkansas meesterkristal, Herkimer Diamant, Seleniet.
• Vorm: druppelhanger
• Metalen: 23.75 karaat goud, 99% puur zilver
• Afmeting:  ca 25 mm (ca 40 mm inclusief hangeroogje)
• Gratis koord en luxe sieradendoosje

39.95

2 op voorraad (kan nabesteld worden)

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Aquamarijn Druppel hanger

Het effect van deze hanger 

Naast de orgonite werking, is de werking van de toegepaste edelstenen versterkt.

De hanger heeft een kalmerende werking en ondersteunt je je gevoelens te uit te spreken. Ze is een fijne aurabeschermer en ze helpt je loslaten.

Heb je een connectie met het element water dan is deze orgonite hanger een fijne ondersteuning voor je. Watermensen zijn vaak gevoelsmensen en kunnen sneller geraakt worden door de emoties van anderen.

De edelstenen in deze hanger

Aquamarijn

Aquamarijn is een blauw/groene variant van beril, de moeder van alle edelstenen.

Aquamarijn is een kalmerende steen. Het maakt je ontspannen en vrolijk. Het helpt je in je flow te komen en in het hier en nu te leven. Het is gekoppeld aan de keelchakra en helpt je bij het uiten van je gevoelens. Het helpt je open te zijn, heft blokkades op. Aquamarijn is een geschikte steen om tijdens meditatie bij je te hebben. Het bevordert spirituele groei en intuïtie.

Aquamarijn is verbonden met de zee, het element water en met dolfijnenenergie. Daarnaast helpt het je bij het opruimen van alles wat je met je meedraagt. Het helpt je loslaten. Aquamarijn is ook een aurabeschermer, voor hoog sensitieve mensen daarom een aanrader.

Arkansas Kristal

Arkansas Kristal is zeer geschikt voor healing en energetisch werk. Het reguleert en absorbeert energie, geeft energie en slaat deze op naar gelang er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan het ook de werking van andere stenen versterken

Herkimer diamant

Herkimer diamanten hebben een sterke, energetische kracht en zijn daardoor krachtige healers. Zij bevatten hogere, spirituele energie. Ze bevorderen creativiteit en door de vorm zijn ze ideaal om energie uit te zenden en te ontvangen. Ze maken je aura helder en zuiveren jouw energie.

Seleniet

Seleniet (engelensteen) heeft een zeer fijne vibratie. Het geeft de hogere chakra’s een intense energie. Het is een van de weinige stenen die dat kan. Het is een waardevolle aurareiniger en geeft inzicht. Seleniet brengt veel heling, liefde en transformatie.
Het versterkt je intuïtie en helpt je in het contact met de engelen. Het is ook een prettige, kalme ondersteuning bij meditatie. Seleniet ontstresst, is kalmerend en maakt je vrolijk.

De (edel)metalen in deze hanger

Goud

Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

Zilver

Zilver heeft net als Bergkristal de eigenschap dat het de werking van edelstenen versterkt. Zilver trekt, behoudt en versterkt de kwaliteiten die door edelstenen en kristallen worden uitgezonden wanneer ze naast hen worden gebruikt, zoals in sieraden. De verbinding tussen de steen en de drager wordt ook verbeterd, waardoor er energie tussen de twee kan stromen. Het gebruik van zilver in combinatie met kristallen zorgt voor een krachtig effect.

Uitvoering

Elke druppel hanger bevat bovengenoemde edelmetalen en edelstalen en heeft haar eigen unieke uitstraling. De lengte van de druppelhanger is ca 2,5 cm en ca 4 cm inclusief hangeroogje.

De hanger is voorzien van een gratis zilverkleurig koord en je ontvangt haar in een luxe sieradendoosje.

Orgonite hanger Aquamarijn Druppel
Orgonite hanger Aquamarijn Druppel
Shopping cart