Orgonite Aquamarijn ketting

54.95

2 op voorraad

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Geniet van deze intense aquablauwe Aquamarijn edelsteen orgonite ketting.

Deze unieke Aquamarijn edelsteen ketting, met ronde hanger, is gemaakt o.b.v. de orgonite techniek. Deze techniek heeft een positieve invloed op je energieveld. Een fijne meerwaarde van deze orgonite Aquamarijn ketting.

De hanger is een combinatie van ecologische kristalhars, Aquamarijn edelsteentjes, Herkimer diamant, Seleniet, 23.75 karaat goud en 99% puur zilver. De bijzondere druppelvormige zetting en verstelbare ketting zijn gemaakt van messing met een stevige laag 24 karaat goud. De afmeting van de hanger is ca 16 bij 16 mm. De ketting is in lengte verstelbaar van 43 tot 49 cm. De basis van de ketting is messing met daarover heen een stevige laag goud.

Je ontvangt de orgonite Aquamarijn edelsteen ketting in een luxe sieradendoosje. Fijn om in te bewaren of als cadeau te geven.

De werking van de toegepaste edelstenen edelmetalen:

Aquamarijn edelsteen
Aquamarijn is een blauw/groene variant van beril, ook wel de moeder van alle edelstenen genoemd. Aquamarijn is een kalmerende steen en maakt je ontspannen en vrolijk.. Het helpt je in je flow te komen en in het hier en nu te leven. Het is gekoppeld aan de keelchakra en helpt je bij het uiten van je gevoelens. Het zorgt voor openheid en heft blokkades op. Aquamarijn is een geschikte steen om tijdens meditatie bij je te hebben. Het bevordert spirituele groei en intuïtie.

Herkimer diamant
*brengt puur wit licht in de aura en maakt de energie hiervan helder en sterk
*brengt de hersengolven direkt in de “alpha-toestand”, een staat van diepe stilte
*stimuleert de creativiteit
*brengt heldere dromen
*verwijdert stress en spanning uit het lichaam
*geeft nieuwe energie
*opent de voorhoofd- en kruinchakra waardoor helderziende en heldervoelende vermogens toenemen
*helpt tegen slapeloosheid die is ontstaan door negatieve aardstraling, elektromagnetische vervuiling, radioactiviteit

Seleniet edelsteen
Seleniet (engelensteen) Seleniet brengt veel heling, liefde en transformatie.
Het versterkt je intuïtie en helpt je in het contact met de engelen. Het zorgt ook voor een prettige, kalme ondersteuning bij meditatie. Seleniet ontstresst, is kalmerend en maakt je vrolijk. Het herstelt emotionele disbalans waardoor je je beter voelt.

Goud
Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer. Goud wordt ook geassocieerd met het negende chakra. Het chakra dat boven je hoofd aanwezig is als een eeuwig draaiende gouden bol.

Zilver
Zilver bevordert de communicatie met andere dimensies. Het versterkt je intuïtie en helpt je naar binnen te keren om de vragen en antwoorden van de ziel te leren kennen. Waar goud een typisch mannelijke energie (zon) heeft, is Zilver de vrouwelijke (maan) kant, en zal zij proberen je met zachtheid en creativiteit te leiden. Zilver heeft net als Bergkristal de eigenschap dat het de werking van edelstenen versterkt.

Orgonite Aquamarijn ketting
Orgonite Aquamarijn ketting
Shopping cart