Orgonite Atlantis Larimar Lotus hanger

59.95

4 op voorraad

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Categorie:

Het effect van de orgonite Atlantis Larimar hanger:

Deze Atlantis Larimar hanger is voorzien van een Lotus symbool. De energie die de hanger afgeeft werkt ondersteunend op je chakra’s. Zoek tijdens een meditatie de verbinding met deze energie en laat deze door je lichaam stromen, vanuit je kruin naar je voeten.
De hanger kun je om je hals dragen, of in je handen nemen. Wat voor jou maar het beste voelt.

Het verhaal achter de Atlantis hanger:
De Atlantis Larimar hanger is gekoppeld aan de verloren stad van Atlantis, een verloren beschaving die nog steeds bij velen tot de verbeelding spreekt. Atlantiërs leefden in harmonie en vrede. Zij waren hooggevoelig, spiritueel (New Age kinderen) en konden telepathisch met elkaar communiceren. Tegenwoordig zijn er veel mensen die een connectie voelen met het Atlantis van die tijd.

De edelstenen in de Atlantis Larimar hanger:
Herkimer diamanten
Herkimer diamanten hebben een sterke, energetische kracht en zijn daardoor krachtige healers. Zij bevatten hogere, spirituele energie. Ze bevorderen creativiteit en door de vorm zijn ze ideaal om energie uit te zenden en te ontvangen. Ze maken je aura helder en zuiveren jouw energie.

Larimar edelsteen
Larimar geeft geestelijke en spirituele kracht. Het helpt je om je leven in eigen hand te nemen en om met veranderingen om te gaan. Het zorgt voor innerlijke rust, helderheid en balans.

Aquamarijn edelsteen
Aquamarijn is een blauw/groene variant van beril, ook wel de moeder van alle edelstenen genoemd. Aquamarijn is een kalmerende steen en maakt je ontspannen en vrolijk.. Het helpt je in je flow te komen en in het hier en nu te leven. Het is gekoppeld aan de keelchakra en helpt je bij het uiten van je gevoelens. Het helpt je open te zijn, heft blokkades op. Aquamarijn is een geschikte steen om tijdens meditatie bij je te hebben. Het bevordert spirituele groei en intuïtie.

Azumar edelsteen
Azumar haar allergrootste kracht is het bieden van troost (ik noem haar daarom ook de trooststeen) en geborgenheid.
Azumar is een combinatie van kwarts en kaoliniet en draagt ook sporen van andere mineralen, bijvoorbeeld stibnietAzumar is een steun bij je persoonlijke bewustzijnsgroei. Zij vergroot je inzicht in jezelf, en met haar hulp kan je ook duidelijk verwoorden wat er in je omgaat, wat je diepste gevoelens zijn.

Door de aanwezigheid van deze edelsteen kan jouw telepatische gevoeligheid toenemen en eventuele helderziendheid geactiveerd worden.

Seleniet
Seleniet (engelensteen) brengt veel heling, liefde en transformatie.
Het versterkt je intuïtie en helpt je in het contact met de engelen. Het is ook een prettige, kalme ondersteuning bij meditatie. Seleniet ontstresst, is kalmerend en maakt je vrolijk. Het neemt emotionele disbalans op waardoor je je beter voelt.

Arkansas kristal
Arkansas kristal is zeer geschikt voor healing en energetisch werk. Het heeft een hele hoge trillingsfrequentie. Arkansas Kristal reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat deze op naar gelang er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan het ook de werking van andere stenen versterken.

Goud
Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer. Goud wordt ook geassocieerd met het negende chakra. Het chakra dat boven je hoofd aanwezig is als een eeuwig draaiende gouden bol.

Omschrijving en uitvoering:
Elke Atlantis ketting is handgemaakt en daardoor uniek.
De hanger heeft een doorsnee van ca 45 mm (achterlant). Ze is voorzien van een goudkleurig koord.
Je ontvangt de hanger in een luxe sieradendoosje.

Orgonite Atlantis Larimar Lotus hanger
Orgonite Atlantis Larimar Lotus hanger
Shopping cart