Orgonite hanger Celestial Maansteen Zonnesteen druppel

  • Eigenschappen: 5D kosmische connectie, Yin&Yang, maan en zonne energie, spiritueel, aardend, hoge frequentie, hormoon balancerend.
  • Edelstenen: Maansteen, Zonnesteen, Citrien, Seleniet, Herkimer diamant, Arkansas meesterkristal
  • Symbool: Celestial
  • Metalen: 23.75 karaat goud
  • Afmeting: 18mm*25mm
  • Gratis luxe sieradendoosje
  • Handgemaakt en uniek

49.95

1 op voorraad

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Celestial Maansteen Zonnesteen hanger

Wat is het effect van de hanger:

Deze unieke hanger ondersteunt jou bij het in balans houden van je hormonen. Door de connectie die de steen met de kosmos heeft, werkt deze ondersteunend op je chakra’s.
Zoek tijdens een meditatie de verbinding met deze energie en laat het door je lichaam stromen. Vanuit je kruin door naar je voeten.
Het amulet kun je om houden of in je handen nemen, wat voor jou het beste voelt.

Het verhaal achter de hanger:

Deze Maansteen Zonnesteen hanger,  heeft een connectie met de kosmos. De zon, maan, sterren en het oneindige zijn in het Celestial symbool vertegenwoordigd. Ook is deze maansteen en zonnesteen hanger een mooi samenspel van de magie van de maan en de kracht van de zon. Yin (maansteen) en Yang (zonnesteen) zijn mooi in balans, spiritueel en aardend, mannelijke en vrouwelijke energie zijn in verbinding.

De edelstenen en edelmetalen in deze hanger:

Maansteen edelsteen

Maansteen heeft een sterke connectie met de maan en vrouwelijke energie. De steen bevordert de intuïtie en vruchtbaarheid en heeft een kalmerende werking op het gevoelsleven. Maansteen versterkt paranormale vermogens zoals mediamieke gaven en helderziendheid. De steen heeft ook een sterk effect op slaap en dromen, helpt bij slapeloosheid en bij het beter kunnen herinneren van dromen.

Maansteen is ook energetische ondersteunend voor vrouwen die zwanger zijn, of willen worden, en ondersteunt de zwangerschap, de bevalling en borstvoeding. Ook bij (pre) menstruele klachten en klachten na de bevalling en tijdens de overgang kan maansteen energetisch nuttig zijn. Het balanceert de hormonen.

Zonnesteen edelsteen

Zonnesteen draagt zijn naam niet voor niets. Deze edelsteen laat zijn drager de zonnige kant van het leven zien. Hij werkt stemming verbeterend en stimuleert vreugde, optimisme, eigenwaarde, daadkrachtig optreden, zelfvertrouwen, een positieve instelling en een goed humeur.
Dit mineraal, met veel mannelijke energie, is familie is van de Maansteen (vrouwelijke energie). Samen zijn ze dus duidelijk Yin en Yang. Waar de Maansteen voor spiritualiteit en lucide dromen staat, is zonnesteen juist een aardende steen, een die het leven hier op aarde tracht te verbeteren door genezing van jouw fysiek, een goed humeur en een positieve levensinstelling.
Zonnesteen brengt warmte, vreugde, openheid, welwillendheid en de herstellende kracht van de zon in je dagelijkse leven. Hij zorgt voor geluk, voorspoed, persoonlijke macht, vrijheid en een verruimd bewustzijn.

Citrien edelsteen

Citrien is het zonnetje onder de edelstenen. Het maakt je vrolijk, actief en tevreden. Het geeft je zelfvertrouwen, zelfacceptatie en helpt bij faalangst. Het stimuleert jouw creativiteit. Citrien is een even krachtige als zeldzame steen. De steen werkt hartverwarmend, gaat depressies tegen door zijn drager elke dag vrolijk te stemmen, geeft zelfvertrouwen en maakt vastberaden. De steen trekt voorspoed aan, maakt extravert en creatief en geeft veel positieve energie.
Citrien beschermt de aura en reinigt de chakra’s.

Seleniet kristal

Seleniet (engelensteen) heeft een zeer fijne vibratie. Het geeft de hogere chakra’s een intense energie. Het is een van de weinige stenen die dat kan. Het is een waardevolle aurareiniger en geeft inzicht.  Seleniet brengt veel heling, liefde en transformatie.
Het versterkt je intuïtie en helpt je in het contact met de engelen. Het is ook een prettige, kalme ondersteuning bij meditatie. Seleniet ontstresst, is kalmerend en maakt je vrolijk.

Herkimer diamanten

Herkimer diamanten hebben een sterke, energetische kracht en zijn daardoor krachtige healers. Zij bevatten hogere, spirituele energie. Ze bevorderen creativiteit en door de vorm zijn ze ideaal om energie uit te zenden en te ontvangen. Ze maken je aura helder en zuiveren jouw energie.

Arkansas kristal

Arkansas Kristal is zeer geschikt voor healing en energetisch werk. Het reguleert energie e, absorbeert energie, geeft energie en slaat deze op naar gelang er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan het ook de werking van andere stenen versterken.

Goud

Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

Omschrijving en uitvoering van de hanger

Alle materialen zijn gegoten in ecologisch kristalhars en op elkaar afgestemd om een krachtige orgone energie in gang te zetten.

Orgonite  hanger Celestial Maansteen Zonnesteen druppel
Orgonite hanger Celestial Maansteen Zonnesteen druppel
Shopping cart