Orgonite hanger Golden healer Lotus

59.95

2 op voorraad

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

💛Orgonite orgone Golden Healer Lotus hanger💛

• Edelstenen: Golden Healer (Limonietkwarts), Citrien, Geel Calciet, Herkimer Diamant, Seleniet.
• Symbool: Lotus
• Metalen: 23.75 karaat goud, 99% puur zilver, 99% puur koper
• Afmeting: 45mm*45mm
• Gratis luxe sieradendoosje

Lotus Symbool
De lotus wordt gezien als een symbool van de eeuwige vernieuwing van het leven. Lotussen symboliseren welvaart, schoonheid, vruchtbaarheid, eeuwigheid en eeuwige jeugd. Lotussen worden ook gebruikt om chakra’s of de energiecentra van het lichaam weer te geven.
Een lotusbloem is magisch en sereen. Het is bekend in het hindoeïsme, het boeddhisme en in het oude Egypte.

Eigenschappen van deze hanger:
*Krachtig energieveld
*Sterke bescherming
*Positief en verwarmend
*Zelfvertrouwen en vastberaden
*Brengt in balans
*Chakra ondersteuner (vooral de Zonnevlecht)

De edelstenen en edelmetalen in de hanger
Golden healer (Limonietkwarts)
Golden healer helpt bij het gronden en sturen van de stroom van je leven naar stabiliteit en troost door krachtige, bewuste manifestatie. Het is een krachtige mentale genezer en helpt om schadelijke gedachten en verminderde helderheid te voorkomen. Het kan worden gebruikt om de intuïtieve nauwkeurigheid te verbeteren en telepathie te verbeteren. Ze herstelt de jeugdigheid en vergemakkelijkt de genezing van het innerlijk kind.

Citrien edelsteen
Citrien is het zonnetje onder de edelstenen. Het maakt je vrolijk, actief en tevreden. Het geeft je zelfvertrouwen, zelfacceptatie en helpt bij faalangst. Het stimuleert jouw creativiteit. Citrien is een even krachtige als zeldzame steen. De steen werkt hartverwarmend, gaat depressies tegen door zijn drager elke dag vrolijk te stemmen, geeft zelfvertrouwen en maakt vastberaden. De steen trekt voorspoed aan, maakt extravert en creatief en geeft veel positieve energie.

Citrien beschermt de aura en reinigt de chakra’s.

Geel Calciet
Calciet activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. De steen werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. Het verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust. Calciet stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan. Het kan negatieve energie uit een ruimte absorberen.
Calciet is een spirituele steen die verbonden is met je hogere bewustzijn.

Seleniet edelsteen
Seleniet (engelensteen) heeft een zeer fijne vibratie. Het geeft de hogere chakra’s een intense energie. Het is een van de weinige stenen die dat kan. Het is een waardevolle aurareiniger en geeft inzicht. Seleniet brengt veel heling, liefde en transformatie.
Het versterkt je intuïtie en helpt je in het contact met de engelen. Het is ook een prettige, kalme ondersteuning bij meditatie. Seleniet ontstresst, is kalmerend en maakt je vrolijk.

Herkimer diamant
Herkimer diamanten hebben een sterke, energetische kracht en zijn daardoor krachtige healers. Zij bevatten hogere, spirituele energie. Ze bevorderen creativiteit en door hun vorm zijn ze ideaal om energie uit te zenden en te ontvangen. Ze maken je aura helder en zuiveren jouw energie.

Arkansas kristal
Arkansas Kristal is zeer geschikt voor healing en energetisch werk. Ze heeft een hele hoge trillingsfrequentie. Arkansas Kristal reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken.

Goud
Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

Uitvoering en omschrijving van de hanger
Alle materialen zijn gegoten in ecologisch kristalhars en op elkaar afgestemd om een krachtige orgone energie in gang te zetten.

De Orgonite Golden Healer Lotus hanger is ca 4,5 cm doorsnee. Ze is voorzien van een gratis goudkleurig koord en wordt geleverd in een luxe geschenkdoosje.

Orgonite hanger Golden healer Lotus
Orgonite hanger Golden healer Lotus
Shopping cart