Orgonite hanger Flower of Life mandala Carneool Rode granaatsteen

• Edelstenen: Carneool, Rode Granaatsteen, Arkansas meesterkristal, Herkimer Diamant, Seleniet.
• Symbool: Flower of Life
• Metalen: 23.75 karaat goud, 99% puur zilver, 99% puur koper
• Afmeting:  ca 36 mm
• Gratis koord en luxe sieradendoosje

54.95

2 op voorraad (kan nabesteld worden)

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Flower of Life hanger Carneool Rode Granaatsteen

Het effect van deze hanger 

De hanger heeft een verwarmend en positief effect. Ze geeft je levensenergie en zet je in je kracht. Sombere gevoelens verdwijnen, je voelt je lekkerder in je vel en gesterkt.

Het Flower of Life symbool (vormgegeven in een mandala vorm) heeft een diepe spirituele betekenis. Het vertegenwoordigt de energie van het eenheidsbewustzijn, de volgende staat van bewustzijn waarheen de mensheid zich nu in een hoog tempo naar ontwikkelt. Dat is het doel; complete eenheid. De geometrische vorm bestaat uit meerdere gelijkmatig verdeelde, overlappende cirkels, gerangschikt in een bloem patroon met zesvoudige symmetrie zoals een zeshoek.

Er wordt verondersteld dat het symbool een deel is van de Akasha Kronieken en dat de Flower of Life de blauwdruk bevat van de hele schepping. De levensbloem wordt dus gezien als de visuele expressie van de eenheid van alle creaties, het kan gezien worden als de fundamentele vorm van tijd en ruimte. De fundamentele vorm van de heilige geometrie.

De edelstenen in deze hanger

Carneool

Carneool is een opwekkende steen die sombere gedachten en gevoelens kan verdrijven. Het is een steen die warmte geeft. Carneool zet aan tot actie en geeft levenskracht. Een energie gevende steen die zijn werk doet op momenten dat je deze kunt gebruiken. Carneool is een goede steen voor mensen die moeite hebben om warmte te delen. Het is daarnaast een goede steen om sombere gedachten en wantrouwen te verdrijven.
De steen maakt vrolijk en opwekkend, vooral de oranje soort. Het versterkt de eigen waarde.
Carneool helpt bij inslapen en doorslapen.
Ook heelt carneool de aura. De aura kan beschadig raken door stress, carneool heeft een helende werking.

Rode Granaatseen

Granaat geeft je energie en herstelt je chakra’s. Granaat activeert, net als bergkristal, andere edelstenen. Het geeft je zelfvertrouwen en levensenergie. Het geeft veel inspiratie en stimuleert creativiteit. Bij meditatie is granaat goed in te zetten de onderste chakra’s. Granaat kan blokkades op allerlei gebieden opheffen. Granaat zet je in je kracht.

Arkansas Kristal

Arkansas Kristal is zeer geschikt voor healing en energetisch werk. Het reguleert en absorbeert energie, geeft energie en slaat deze op naar gelang er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan het ook de werking van andere stenen versterken

Herkimer diamant

Herkimer diamanten hebben een sterke, energetische kracht en zijn daardoor krachtige healers. Zij bevatten hogere, spirituele energie. Ze bevorderen creativiteit en door de vorm zijn ze ideaal om energie uit te zenden en te ontvangen. Ze maken je aura helder en zuiveren jouw energie.

Seleniet

Seleniet (engelensteen) heeft een zeer fijne vibratie. Het geeft de hogere chakra’s een intense energie. Het is een van de weinige stenen die dat kan. Het is een waardevolle aurareiniger en geeft inzicht. Seleniet brengt veel heling, liefde en transformatie.
Het versterkt je intuïtie en helpt je in het contact met de engelen. Het is ook een prettige, kalme ondersteuning bij meditatie. Seleniet ontstresst, is kalmerend en maakt je vrolijk.

De (edel)metalen in deze hanger

Goud

Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

Zilver

Zilver heeft net als Bergkristal de eigenschap dat het de werking van edelstenen versterkt. Zilver trekt, behoudt en versterkt de kwaliteiten die door edelstenen en kristallen worden uitgezonden wanneer ze naast hen worden gebruikt, zoals in sieraden. De verbinding tussen de steen en de drager wordt ook verbeterd, waardoor er energie tussen de twee kan stromen. Het gebruik van zilver in combinatie met kristallen zorgt voor een krachtig effect.

Koper

Koper wordt geassocieerd met de planeet Venus en het element water. Naast de mooie geleiding van de energie in de hanger staat het ook voor geluk, liefde en spirituele begeleiding.

Alle materialen zijn gegoten in ecologisch kristalhars en op elkaar afgestemd om een krachtige orgonite energie in gang te zetten.
De hanger is ca 36m doorsnee. Ze is voorzien van een gratis goudkleurig koord en wordt geleverd in een luxe geschenkdoosje.

Orgonite hanger Flower of Life mandala Carneool Rode granaatsteen
Orgonite hanger Flower of Life mandala Carneool Rode granaatsteen
Shopping cart