Orgonite hanger Seed of Life Turquoise Peridoot

• Edelstenen: Turquoise, Peridoot, Blauw Howliet, Arkansas meesterkristal, Herkimer Diamant, Seleniet.
• Symbool: Seed of Life
• Metalen: 23.75 karaat goud, 99% puur zilver, 99% puur koper
• Afmeting:  ca 36 mm
• Gratis koord en luxe sieradendoosje

54.95

2 op voorraad (kan nabesteld worden)

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Seed of Life hanger Turquoise Peridoot

Het effect van deze hanger 

De hanger  heeft een kalmerend effect en helpt je openstaan voor de ondersteuning vanuit het universum.  Ze biedt bescherming tegen prikkels (HSP) en is een aura heler. Je bent verbonden met de elementen water en lucht. Ze bevordert empathisch vermogen creativiteit.

Het Seed of Life symbool is het eerste spirituele symbool binnen de heilige geometrie. De 7 cirkels weerspiegelen onze chakra’s, de kleuren van de regenboog en zelfs toonladders! Het vormt een basis waarop de oneindige, fractale aard van het leven kan worden begrepen.

De Seed of life is een universeel levenssymbool, een symbool van creatie. Ze staat voor een nieuw begin, je bent namelijk tot zoveel meer in staat dan je denkt. Elke bewustwording, elke creatie ontstaat vanuit een klein zaadje. In je kern aanwezig, dus het is aan jou om dit verder te ontplooien.

De edelstenen in deze hanger

Peridoot

Peridoot helpt je je innerlijk te openen. Het werkt beschermend en versterkend zodat negatieve invloeden geen kans krijgen. Het zorgt voor minder blokkades in het energiesysteem en voor een evenwichtige balans.

Peridoot zorgt bij HSP´rs ervoor dat ze zich beter kunnen afsluiten zodat de aura goed beschermd is. Voor therapeuten is dit daarom ook een goede edelsteen.

Turquoise

Turquoise brengt evenwicht, werkt kalmerend en zorgt voor innerlijke rust. Daarnaast werkt ze vitaliserend en geeft ze inzicht. Ze bevordert creativiteit bij het oplossen van problemen, empathie en liefde. Turquoise beschermt tegen negatieve energie, straling, invloeden en stoffen van buitenaf, werkt zuiverend en brengt de chakra’s in balans. Turquoise werd door de Indianen beschouwd als de hemel. Zij geloofden dat turquoise iemand mooier en gezonder maakte, doordat turquoise zorgt voor een verbinding met de elementen water en lucht.

Blauw Howliet

Howliet heeft een kalmerende werking op de energie om je heen en versterkt positieve eigenschappen. De steen helpt om minder kritisch te zijn naar jezelf. Howliet ondersteunt bij astraal reizen, meditatie, en bij contact maken met vorige levens. Fysiek heeft de steen een positieve werking op slaapproblemen. Het kan bepaalde angsten en twijfels oplossen. Het bevordert liefde en aandacht voor het innerlijke leven.

Blauw howliet is gekoppeld aan de keelchakra en helpt je je te uiten. Het is een warme steen die je geborgenheid geeft en je omarmd laat voelen. Het helpt je afstemmen op de hogere energieën en open te staan voor spiritueel bewustzijn.

Arkansas Kristal

Arkansas Kristal is zeer geschikt voor healing en energetisch werk. Het reguleert en absorbeert energie, geeft energie en slaat deze op naar gelang er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan het ook de werking van andere stenen versterken

Herkimer diamant

Herkimer diamanten hebben een sterke, energetische kracht en zijn daardoor krachtige healers. Zij bevatten hogere, spirituele energie. Ze bevorderen creativiteit en door de vorm zijn ze ideaal om energie uit te zenden en te ontvangen. Ze maken je aura helder en zuiveren jouw energie.

Seleniet

Seleniet (engelensteen) heeft een zeer fijne vibratie. Het geeft de hogere chakra’s een intense energie. Het is een van de weinige stenen die dat kan. Het is een waardevolle aurareiniger en geeft inzicht. Seleniet brengt veel heling, liefde en transformatie.
Het versterkt je intuïtie en helpt je in het contact met de engelen. Het is ook een prettige, kalme ondersteuning bij meditatie. Seleniet ontstresst, is kalmerend en maakt je vrolijk.

De (edel)metalen in deze hanger

Goud

Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

Zilver

Zilver heeft net als Bergkristal de eigenschap dat het de werking van edelstenen versterkt. Zilver trekt, behoudt en versterkt de kwaliteiten die door edelstenen en kristallen worden uitgezonden wanneer ze naast hen worden gebruikt, zoals in sieraden. De verbinding tussen de steen en de drager wordt ook verbeterd, waardoor er energie tussen de twee kan stromen. Het gebruik van zilver in combinatie met kristallen zorgt voor een krachtig effect.

Koper

Koper wordt geassocieerd met de planeet Venus en het element water. Naast de mooie geleiding van de energie in de hanger staat het ook voor geluk, liefde en spirituele begeleiding.

Alle materialen zijn gegoten in ecologisch kristalhars en op elkaar afgestemd om een krachtige orgonite energie in gang te zetten.
De hanger is ca 36m doorsnee. Ze is voorzien van een gratis goudkleurig koord en wordt geleverd in een luxe geschenkdoosje.

Orgonite hanger Seed of Life Turquoise Peridoot
Orgonite hanger Seed of Life Turquoise Peridoot
Shopping cart