Orgonite hanger Sri Yantra Gouden driehoek

• Edelstenen: Amethist, Arkansas meesterkristal, Cherry Opaal, Rozenkwarts, Herkimer Diamant, Seleniet.
• Symbool: Sri Yantra Lotus
• Metalen: 23.75 karaat goud, 99% puur zilver, 99% puur koper
• Afmeting:  ca 36 mm
• Gratis koord en luxe sieradendoosje

54.95

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Sri Yantra Gouden driehoek hanger

Het effect van de Sri Yantra gouden driehoek hanger 

De combinatie van de edelstenen zorgt er voor dat je rust ervaart, in balans komt en in harmonie met jezelf en je omgeving bent. Het geeft je een fijne positieve energiestroom en is helend voor je chakra’s en aura. Harmonie, balans, liefde zijn een aantal eigenschappen van deze fijne gouden driehoek hanger.

Sri Yantra is een van de meest krachtige Yantra’s in de wereld. Het symboliseert het ontstaan van het universum. Het wordt in vele culturen gezien als het meest heilige symbool. De geometrische opbouw is bijzonder complex en bevat de gouden ratio (Phi). Het is de moeder van alle Yantra’s en een symbool voor manifestatie en overvloed. Wil je de geheimen van het universum ontcijferen? Mediteer dan met het Sri Yantra symbool. Het geeft je veel inzichten. Sri Yantra wordt ook wel Sri Chakra genoemd. Het bevat zowel vrouwelijke als mannelijke energie.

De Lotus rand om het Sri Yantra symbool staat voor de eeuwige vernieuwing van het leven. Daarnaast vertegenwoordigt de Lotus de chakra’s en de energiecentra van ons lichaam.

Het verhaal achter de gouden driehoek hanger

De gouden driehoek is een bekende combinatie van de edelstenen rozenkwarts, bergkristal en amethist. Deze combinatie is bekend om de harmoniserende werking en balans dat het brengt. Deze groep edelstenen wordt daarvoor op diverse plekken in huis geplaatst.

Met deze Gouden driehoek hanger draag je deze bijzondere energie altijd bij je, waar je ook bent.

De edelstenen in de gouden driehoek hanger

De gouden driehoek is normaal een combinatie van amethist, rozenkwarts en bergkristal. De bergkristal is in deze hanger vervangen door Arkansas meesterkristal. Daarnaast is herkimer diamant toegevoegd, een bijzonder lichtkristal. Hierdoor is de werking van de gouden driehoek vele malen sterker. Daarnaast is de cherry opaal toegevoegd, deze werkt net even sterker dan rozenkwarts en laat je meer aarden en geeft je innerlijke rust. Ook bevat de hanger 23.75K goud waardoor de Gouden driehoek hanger letterlijk een gouden driehoek is.

Amethist helpt je om een gezond evenwicht te vinden tussen lichaam en geest. Het maakt je mentaal rustig en helder, helpt jou ervaringen te verwerken en doorbreekt blokkades. Met amethist creëer je ontspanning in spannende, stressvolle tijden. Het zuivert en verheldert onze innerlijke wereld en onze dromen en kalmeert een overactieve geest en helpt zodoende tegen slecht slapen en nachtmerries.

De verbinding wordt gemaakt vanuit de aarde (rood) en de geest (blauw).
Rood en blauw zijn samen paars, dus amethist is een steen die ‘boven’ en ‘beneden’ in balans brengt.

Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. De steen maakt ontvankelijk voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie. Rozenkwarts is een zachte, liefdevolle steen. Ook zeer geliefd bij kinderen.

Met rozenkwarts kom je dichter bij je gevoel. Je kunt daardoor sterker en oprechter in het leven staan.
Ook bevordert het je creativiteit. Het ondersteunt je daarnaast bij depressies en neerslachtig gevoel.

Cherry opaal heeft een pure energie en reinigt en stimuleert de lagere chakra’s. De cherry opaal werkt kalmerend en is een fijne edelsteen bij meditaties. Ze stimuleert creativiteit en passie, werkt aardend en helpt je focus te houden.
Net als citrien maakt cherry opaal je ook vrolijker en helpt je positief in het leven te staan. Ze geeft je innerlijke rust.

Cherry opaal heeft verder de zachte en liefdevolle werking als rozenkwarts maar is daarin net even sterker. Ze heeft een helende werking op emoties en opent ook kanalen voor contacten met engelen. Ze kan verloren gegane kennis uit vorige levens herstellen.

Arkansas Kristal is zeer geschikt voor healing en energetisch werk. Het reguleert en absorbeert energie, geeft energie en slaat deze op naar gelang er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan het ook de werking van andere stenen versterken

Herkimer diamanten hebben een sterke, energetische kracht en zijn daardoor krachtige healers. Zij bevatten hogere, spirituele energie. Ze bevorderen creativiteit en door de vorm zijn ze ideaal om energie uit te zenden en te ontvangen. Ze maken je aura helder en zuiveren jouw energie.

De (edel)metalen in deze hanger

Goud

Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

Zilver

Zilver heeft net als Bergkristal de eigenschap dat het de werking van edelstenen versterkt. Zilver trekt, behoudt en versterkt de kwaliteiten die door edelstenen en kristallen worden uitgezonden wanneer ze naast hen worden gebruikt, zoals in sieraden. De verbinding tussen de steen en de drager wordt ook verbeterd, waardoor er energie tussen de twee kan stromen. Het gebruik van zilver in combinatie met kristallen zorgt voor een krachtig effect.

Koper

Koper wordt geassocieerd met de planeet Venus en het element water. Naast de mooie geleiding van de energie in de hanger staat het ook voor geluk, liefde en spirituele begeleiding.

Alle materialen zijn gegoten in ecologisch kristalhars en op elkaar afgestemd om een krachtige orgonite energie in gang te zetten.
De hanger is ca 36m doorsnee. Ze is voorzien van een gratis goudkleurig koord en wordt geleverd in een luxe geschenkdoosje.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Orgonite hanger Sri Yantra Gouden driehoek”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Orgonite hanger Sri Yantra Gouden driehoek
Orgonite hanger Sri Yantra Gouden driehoek
Shopping cart