Orgonite hanger Sri Yantra Lapis Lazuli Turquoise

• Edelstenen: Lapis Lazuli, Turquoise, Arkansas meesterkristal, Herkimer Diamant, Seleniet.
• Symbool: Sri Yantra Lotus
• Metalen: 23.75 karaat goud, 99% puur zilver, 99% puur koper
• Afmeting:  ca 36 mm
• Gratis koord en luxe sieradendoosje

54.95

2 op voorraad (kan nabesteld worden)

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Sri Yantra hanger Lapis Lazuli Turquoise

Het effect van de Sri Yantra hanger 

De hanger werkt ondersteunend bij het bewandelen van je spirituele pad. Ze heeft een kalmerend effect en helpt je openstaan voor de ondersteuning vanuit het universum. Je bent verbonden met de elementen water en lucht.

Sri Yantra is een van de meest krachtige Yantra’s in de wereld. Het symboliseert het ontstaan van het universum. Het wordt in vele culturen gezien als het meest heilige symbool. De geometrische opbouw is bijzonder complex en bevat de gouden ratio (Phi). Het is de moeder van alle Yantra’s en een symbool voor manifestatie en overvloed. Wil je de geheimen van het universum ontcijferen? Mediteer dan met het Sri Yantra symbool. Het geeft je veel inzichten. Sri Yantra wordt ook wel Sri Chakra genoemd. Het bevat zowel vrouwelijke als mannelijke energie.

De Lotus rand om het Sri Yantra symbool staat voor de eeuwige vernieuwing van het leven. Daarnaast vertegenwoordigt de Lotus de chakra’s en de energiecentra van ons lichaam.

De edelstenen in deze hanger

Lapis lazuli

Lapis Lazuli is een spirituele steen. Het bevordert spirituele kracht, spirituele vaardigheden, astraal reizen, verlichting, wijsheid en geeft innerlijke rust en vrede. De steen maakt eerlijk, oprecht en helpt innerlijke waarheid vinden en deze accepteren. Lapis lazuli helpt je jezelf zijn en je eigen weg bewandelen. De steen bevordert creativiteit, objectiviteit en helderheid van geest. Het heeft een positief effect op vriendschappelijke en liefdesrelaties.

Turquoise

Turquoise brengt evenwicht, werkt kalmerend en zorgt voor innerlijke rust. Daarnaast werkt ze vitaliserend en geeft ze inzicht. Ze bevordert creativiteit bij het oplossen van problemen, empathie en liefde. Turquoise beschermt tegen negatieve energie, straling, invloeden en stoffen van buitenaf, werkt zuiverend en brengt de chakra’s in balans. Turquoise werd door de Indianen beschouwd als de hemel. Zij geloofden dat turquoise iemand mooier en gezonder maakte, doordat turquoise zorgt voor een verbinding met de elementen water en lucht.

Arkansas Kristal

Arkansas Kristal is zeer geschikt voor healing en energetisch werk. Het reguleert en absorbeert energie, geeft energie en slaat deze op naar gelang er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan het ook de werking van andere stenen versterken

Herkimer diamant

Herkimer diamanten hebben een sterke, energetische kracht en zijn daardoor krachtige healers. Zij bevatten hogere, spirituele energie. Ze bevorderen creativiteit en door de vorm zijn ze ideaal om energie uit te zenden en te ontvangen. Ze maken je aura helder en zuiveren jouw energie.

Seleniet

Seleniet (engelensteen) heeft een zeer fijne vibratie. Het geeft de hogere chakra’s een intense energie. Het is een van de weinige stenen die dat kan. Het is een waardevolle aurareiniger en geeft inzicht. Seleniet brengt veel heling, liefde en transformatie.
Het versterkt je intuïtie en helpt je in het contact met de engelen. Het is ook een prettige, kalme ondersteuning bij meditatie. Seleniet ontstresst, is kalmerend en maakt je vrolijk.

De (edel)metalen in deze hanger

Goud

Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

Zilver

Zilver heeft net als Bergkristal de eigenschap dat het de werking van edelstenen versterkt. Zilver trekt, behoudt en versterkt de kwaliteiten die door edelstenen en kristallen worden uitgezonden wanneer ze naast hen worden gebruikt, zoals in sieraden. De verbinding tussen de steen en de drager wordt ook verbeterd, waardoor er energie tussen de twee kan stromen. Het gebruik van zilver in combinatie met kristallen zorgt voor een krachtig effect.

Koper

Koper wordt geassocieerd met de planeet Venus en het element water. Naast de mooie geleiding van de energie in de hanger staat het ook voor geluk, liefde en spirituele begeleiding.

Alle materialen zijn gegoten in ecologisch kristalhars en op elkaar afgestemd om een krachtige orgonite energie in gang te zetten.
De hanger is ca 36m doorsnee. Ze is voorzien van een gratis goudkleurig koord en wordt geleverd in een luxe geschenkdoosje.

 

Orgonite hanger Sri Yantra Lapis Lazuli Turquoise
Orgonite hanger Sri Yantra Lapis Lazuli Turquoise
Shopping cart