Orgonite hanger Ibiza Style Turquoise Paars druppel

• Edelstenen: Arkansas meesterkristal, Herkimer Diamant, Seleniet.
• Vorm: druppelhanger
• Metalen: 23.75 karaat goud, 99% puur zilver
• Afmeting:  ca 25 mm (ca 40 mm inclusief hangeroogje)
• Gratis koord en luxe sieradendoosje

39.95

3 op voorraad (kan nabesteld worden)

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Ibiza Style Turquoise Paars Druppel hanger

Het verhaal achter deze hanger

Ibiza kent veel energetische krachtplekken. Ibiza is ook het eiland van kleuren. Dit heeft ons geïnspireerd om een serie orgonite hangers speciaal aan Ibiza te wijden. Ben je groot fan van de energetische sferen op Ibiza? Dan past één van deze kleurrijke orgonite Ibiza hangers goed bij je.

Het effect van deze orgonite Ibiza druppel hanger 

Naast de orgonite werking, is de werking van de toegepaste edelstenen versterkt. De Ibiza hanger ondersteunt je bij energetisch werk. Ze is een krachtige healer en maakt je aura helder. Lees bij de toegepaste edelstenen wat deze hanger voor je kan betekenen. Ook focussen we met deze hanger op kleurentherapie.

Kleurentherapie:

Het kleurenpalet van deze Ibiza orgonite hanger loopt van turquoise naar paars. Waar turquoise en paars elkaar ontmoeten ontstaat een blauwe kleur. Elke kleur heeft een eigen helende werking.

Turquoise: De kleur van het onderbewustzijn. Ze geeft je een gevoel van heel zijn en gelukkig zijn.

Paars:  De kleur van spiritualiteit. Ze geeft je kracht op je spirituele pad en geeft inzicht en inspiratie.

Blauw: De kleur van kalmte en oneindigheid. Ze werkt kalmerend en helpt tegen slapeloosheid

De edelstenen in deze hanger

Arkansas Kristal

Arkansas Kristal is zeer geschikt voor healing en energetisch werk. Het reguleert en absorbeert energie, geeft energie en slaat deze op naar gelang er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan het ook de werking van andere stenen versterken

Herkimer diamant

Herkimer diamanten hebben een sterke, energetische kracht en zijn daardoor krachtige healers. Zij bevatten hogere, spirituele energie. Ze bevorderen creativiteit en door de vorm zijn ze ideaal om energie uit te zenden en te ontvangen. Ze maken je aura helder en zuiveren jouw energie.

Seleniet

Seleniet (engelensteen) heeft een zeer fijne vibratie. Het geeft de hogere chakra’s een intense energie. Het is een van de weinige stenen die dat kan. Het is een waardevolle aurareiniger en geeft inzicht. Seleniet brengt veel heling, liefde en transformatie.
Het versterkt je intuïtie en helpt je in het contact met de engelen. Het is ook een prettige, kalme ondersteuning bij meditatie. Seleniet ontstresst, is kalmerend en maakt je vrolijk.

De (edel)metalen in deze hanger

Goud

Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

Zilver

Zilver heeft net als Bergkristal de eigenschap dat het de werking van edelstenen versterkt. Zilver trekt, behoudt en versterkt de kwaliteiten die door edelstenen en kristallen worden uitgezonden wanneer ze naast hen worden gebruikt, zoals in sieraden. De verbinding tussen de steen en de drager wordt ook verbeterd, waardoor er energie tussen de twee kan stromen. Het gebruik van zilver in combinatie met kristallen zorgt voor een krachtig effect.

Uitvoering

Elke Ibiza druppel hanger bevat bovengenoemde edelmetalen en edelstalen en heeft haar eigen unieke uitstraling. De lengte van de druppelhanger is ca 2,5 cm en ca 4 cm inclusief hangeroogje.

De hanger is voorzien van een gratis goudkleurig koord en je ontvangt haar in een luxe sieradendoosje.

Orgonite hanger Ibiza Style Turquoise Paars druppel
Orgonite hanger Ibiza Style Turquoise Paars druppel
Shopping cart