Orgonite Ketting | Goud | Aquarius | hanger in druppelvorm

Het Aquarius tijdperk brengt ons in een Nieuwe Aarde energie. Ons bewustzijn is langzaam maar zeker aan het veranderen. De Aquarius orgone ketting, met Vortex symbool, ondersteunt bij deze bewustzijns verandering.

Eigenschappen:

  • Bewustzijnsverruimend
  • Verbinding met Aquarius tijdperk
  • Hoge frequentie trilling
  • Bescherming
  • Harmonie

Afmeting:

De lengte van de ketting is 50 cm, de hanger is ca 40 mm.

99.00119.00

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 2
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Uitgebreide omschrijving:

Het verhaal achter de Aquarius ketting

Het Aquarius tijdperk brengt ons in een Nieuwe Aarde energie. Ons bewustzijn is langzaam maar zeker aan het veranderen. De Aquarius orgone ketting ondersteunt bij deze bewustzijnsverandering.

Het effect van de Aquarius ketting

De ketting is voorzien van een Vortex Zon symbool. Een Vortex Zon frequentieveld heeft twaalf punten. Deze twaalf punten creëren een sterk energieveld. Overal waar de Vortex zich bevindt, is er sprake van bescherming en harmonisatie.  De zon in het midden van dit symbool geeft kracht, werkt verlichtend en helpt jou om je bewustzijn te openen en het licht op te nemen. Daardoor kom je sterker te staan in deze bijzondere tijd van verandering.

De edelstenen en edelmetalen in de hanger

Aqua Aura edelsteen

Aqua Aura is een zogenaamde Nieuwetijdssteen. Het reinigt en stimuleert al je chakra’s, bevrijdt negatieve energie uit je aura en voorkomt het energetisch “lekken” van je energie. Aqua aura werkt kalmerend op je keelchakra en is ook actief op je hartchakra. Hierdoor voel je meer liefde voor de mensen om je heen en voor jezelf. De basis van Aqua Aura is van met goud bewerkt bergkristal. Het goud zorgt voor een prachtige blauwe en gouden glans.

Aquamarijn edelsteen

Aquamarijn is een blauw/groene variant van beril, ook wel de moeder van alle edelstenen genoemd. Aquamarijn is een kalmerende steen en maakt je ontspannen en vrolijk.. Het helpt je in je flow te komen en in het hier en nu te leven. Het is gekoppeld aan de keelchakra en helpt je bij het uiten van je gevoelens. Het zorgt voor openheid en heft blokkades op. Aquamarijn is een geschikte steen om tijdens meditatie bij je te hebben. Het bevordert spirituele groei en intuïtie.

Azumar edelsteen

Azumar geeft troost en geborgenheid en wordt daardoor ook wel de trooststeen genoemd. Het is een combinatie van kwarts en kaoliniet en draagt ook sporen van andere mineralen, zoals stibniet. Azumar ondersteunt bij je persoonlijke bewustzijnsgroei. Het vergroot jouw zelfinzicht, en zorgt er voor dat je duidelijker kan verwoorden wat er in je omgaat en wat je diepste gevoelens zijn. Door azumar kan jouw telepathische gevoeligheid toenemen en eventuele helderziendheid worden geactiveerd.

Larimar edelsteen

Larimar geeft geestelijke en spirituele kracht. Het helpt je om je leven in eigen hand te nemen en om met veranderingen om te gaan. Het zorgt voor innerlijke rust, helderheid en balans.

Herkimer diamanten

Herkimer diamanten hebben een sterke, energetische kracht en zijn daardoor krachtige healers. Zij bevatten hogere, spirituele energie. Ze bevorderen creativiteit en door de vorm zijn ze ideaal om energie uit te zenden en te ontvangen. Ze maken je aura helder en zuiveren jouw energie.

Seleniet edelsteen

Seleniet (engelensteen) Seleniet brengt veel heling, liefde en transformatie.
Het versterkt je intuïtie en helpt je in het contact met de engelen. Het zorgt ook voor een prettige, kalme ondersteuning bij meditatie. Seleniet ontstresst, is kalmerend en maakt je vrolijk. Het herstelt emotionele disbalans waardoor je je beter voelt.

Goud

Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer. Goud wordt ook geassocieerd met het negende chakra. Het chakra dat boven je hoofd aanwezig is als een eeuwig draaiende gouden bol.

Beschrijving en uitvoering van de hanger:

Alle materialen zijn gegoten in ecologisch kristalhars en op elkaar afgestemd om een krachtige orgone energie in gang te zetten.

De Aquarius druppel hanger is ca 40 mm lang en is voorzien van een 24 karaats vergulde ketting met een lengte van 50 cm. De basis van deze ketting is gemaakt van 925 Sterling zilver. Er zijn meerdere 24 karaats gouden lagen op aangebracht zodat de ketting een langere levensduur heeft.

 

 

Specificaties: Orgonite Ketting | Goud | Aquarius | hanger in druppelvorm

Hanger

Hanger met 24 karaat gold plated collier 50 cm, Hanger zonder ketting

Orgonite Ketting | Goud | Aquarius | hanger in druppelvorm
Orgonite Ketting | Goud | Aquarius | hanger in druppelvorm

99.00119.00

Shopping cart