Orgonite hanger Labradoriet Peridoot Druppel

• Edelstenen: Labradoriet, Peridoot, Citrien, Arkansas meesterkristal, Herkimer Diamant, Seleniet.
• Vorm: druppelhanger
• Metalen: 23.75 karaat goud, 99% puur zilver
• Afmeting:  ca 25 mm (ca 40 mm inclusief hangeroogje)
• Gratis koord en luxe sieradendoosje

39.95

1 op voorraad (kan nabesteld worden)

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Labradoriet Peridoot Druppel hanger

Het effect van deze hanger 

Naast de orgonite werking, is de werking van de toegepaste edelstenen versterkt. De hanger werkt zeer beschermend, vooral bij hooggevoeligheid (HSP). Door de orgonite werking, icm de toegepaste edelstenen, kun je je aura beter afsluiten voor prikkels. Tegelijkertijd werkt deze combinatie ook als aurahealer, zodat prikkels minder vat op je hebben.  Daarnaast stimuleert de hanger zelfvertrouwen en maakt ze contact met je intuïtie/onderbewustzijn. Terug naar je kern, door de blokkades heen. De hanger brengt rust in je hoofd en lichaam.

De edelstenen in deze hanger

Labradoriet

Labradoriet geeft zelfvertrouwen, beschermt tegen invloeden van buitenaf. Deze steen is een auraheler- en afsluiter. Bijzonder goed voor gevoelige mensen!
De steen vermindert angst en geeft kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen. Het versterkt de intuïtie en mediamieke gaven. De steen maakt contact met het onderbewuste en brengt vergeten herinneringen boven. Labradoriet stimuleert fantasie en creativiteit en helpt ideeën te ontwikkelen.

Peridoot

Peridoot helpt je je innerlijk te openen. Het werkt beschermend en versterkend zodat negatieve invloeden geen kans krijgen. Het zorgt voor minder blokkades in het energiesysteem en voor een evenwichtige balans.

Peridoot zorgt bij HSP´rs ervoor dat ze zich beter kunnen afsluiten zodat de aura goed beschermd is. Voor therapeuten is dit daarom ook een goede edelsteen.

Arkansas Kristal

Arkansas Kristal is zeer geschikt voor healing en energetisch werk. Het reguleert en absorbeert energie, geeft energie en slaat deze op naar gelang er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan het ook de werking van andere stenen versterken

Herkimer diamant

Herkimer diamanten hebben een sterke, energetische kracht en zijn daardoor krachtige healers. Zij bevatten hogere, spirituele energie. Ze bevorderen creativiteit en door de vorm zijn ze ideaal om energie uit te zenden en te ontvangen. Ze maken je aura helder en zuiveren jouw energie.

Seleniet

Seleniet (engelensteen) heeft een zeer fijne vibratie. Het geeft de hogere chakra’s een intense energie. Het is een van de weinige stenen die dat kan. Het is een waardevolle aurareiniger en geeft inzicht. Seleniet brengt veel heling, liefde en transformatie.
Het versterkt je intuïtie en helpt je in het contact met de engelen. Het is ook een prettige, kalme ondersteuning bij meditatie. Seleniet ontstresst, is kalmerend en maakt je vrolijk.

De (edel)metalen in deze hanger

Goud

Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

Zilver

Zilver heeft net als Bergkristal de eigenschap dat het de werking van edelstenen versterkt. Zilver trekt, behoudt en versterkt de kwaliteiten die door edelstenen en kristallen worden uitgezonden wanneer ze naast hen worden gebruikt, zoals in sieraden. De verbinding tussen de steen en de drager wordt ook verbeterd, waardoor er energie tussen de twee kan stromen. Het gebruik van zilver in combinatie met kristallen zorgt voor een krachtig effect.

Uitvoering

Elke druppel hanger bevat bovengenoemde edelmetalen en edelstalen en heeft haar eigen unieke uitstraling. De lengte van de druppelhanger is ca 2,5 cm en ca 4 cm inclusief hangeroogje.

De hanger is voorzien van een gratis goudkleurig koord en je ontvangt haar in een luxe sieradendoosje.

Orgonite hanger Labradoriet Peridoot Druppel
Orgonite hanger Labradoriet Peridoot Druppel
Shopping cart