Orgonite Orgone Ankh Carneool

Orgonite healing Ankk, een krachtig symbool
• Bevat Carneool, Rode granaatsteen, Arkansas kristal, Herkimer diamant, Seleniet, Gaia healing liquids, 22 karaat goud, 99% puur zilver, koper, ecologisch hars
• Symbool: Ankh
• Afmeting: ca 13.5 cm / 5.3 inch

95.00

1 op voorraad

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Categorie:

Het Ankh symbool
De oorsprong van de Ankh ligt in het Oude Egypte. De Ankh staat symbool voor het eeuwige leven en wordt daarom ook wel de sleutel van het leven genoemd. De meest pure vorm van de Ankh is een simpel gouden kruis. De Ankh staat voor zowel het vrouwelijke als het mannelijke, voor de zon en voor de verbinding tussen de hemel en de aarde. Ook bij ziekte en verwondingen werd een Ankh gebruikt om de genezing te bevorderen. Dit symbool heeft ook een bijzondere connectie met godin Isis en god Osiris. In deze tijd ondersteunt de Ankh een hoger bewustzijn en kennis.
Dit krachtige symbool werkt ook in deze tijd helend en ondersteunend. Omdat het gemaakt is o.b.v. orgonite wetenschap is de werking vele malen krachtiger dan een gewone metalen Ankh.

Wat doet orgonite voor je:
• Het helpt de negatieve etherische energie te transformeren in positieve energie.
• Het zuivert de atmosfeer, ontgift het water, eindigt droogte.
• Het reinigt en brengt je aura en chakra’s van mensen in balans.
• Het is effectief tegen electrosmog en negatieve aardstralen.
• Helpt tegen slapeloosheid en chronische nachtmerries.
• Het vermindert de schadelijke effecten van EMF en andere straling (orgonite).
• Geeft bewustwording aan je zintuigen, helpt hen te ontwaken en te ontwikkelen.
• Het beperkt / neutraliseert WIFI straling.
• Het helpt planten beter groeien, versterkt de afweer tegen ongedierte en zorgt dat planten minder water nodig hebben.
• Het harmoniseert de Chi in en om je heen

Orgone is een andere naam voor prana, chi, reiki, ether, geest, nulpuntsenergie. De term werd bedacht door Dr. William Reich, die in de jaren 1930 het basisbegrip gaf van het combineren van organische en anorganische materialen om energie te beïnvloeden.

Orgonite techniek maakt gebruik van de universele levenskrachtenergie die zich in en rond al het leven bevindt. Deze universele energie wordt uit balans gebracht door EMF-straling van zendmasten, hoogspanningslijnen, elektronica, enz. Als elektromagnetische wezens worden we van nature beïnvloed door deze onbalans. Door organische (hars, op koolstof gebaseerde) en anorganische (metalen, kristallen, koolstofderivaat) materialen te combineren; orgone “scrubt” deze onevenwichtige energie effectief en genereert positieve, evenwichtige energie. De hars oefent constant druk uit op de kristallen, “knijpt” ze en produceert piëzo-elektrische energie die wordt geabsorbeerd in het elektromagnetische veld van de drager en in de chakra-energiecentra van het lichaam. De hars die door Orgone Artisan wordt gebruikt is op natuurlijke basis en daarom milieuvriendelijk. Wij geloven niet in het gebruik van reguliere harsen vanwege de wijze waarop deze wordt gemaakt. Orgone Artisan wil alleen juiste natuurlijke energie teruggeven aan Gaia, Moeder aarde.

Carneool
Carneool is een opwekkende steen die sombere gedachten en gevoelens kan verdrijven. Het is een steen die warmte geeft. Carneool zet aan tot actie en geeft levenskracht. Een energie gevende steen die zijn werk doet op momenten dat je deze kunt gebruiken. Carneool is een goede steen voor mensen die moeite hebben om warmte te delen. Het is daarnaast een goede steen om sombere gedachten en wantrouwen te verdrijven.
De steen maakt vrolijk en opwekkend, vooral de oranje soort. Het versterkt de eigen waarde.
Carneool helpt bij inslapen en doorslapen.
Ook heelt carneool de aura. De aura kan beschadig raken door stress, carneool heeft een helende werking.

Rode Granaatsteen
Granaat geeft je energie en herstelt je chakra’s. Granaat activeert, net als bergkristal, andere edelstenen. Het geeft je zelfvertrouwen en levensenergie.
Het geeft veel inspiratie en stimuleert creativiteit. Bij meditatie is granaat goed in te zetten de onderste chakra’s. Granaat kan blokkades op allerlei gebieden opheffen.
Granaat zet je in je kracht.

Herkimer Diamant
Herkimer diamant
Herkimer diamanten hebben een sterke, energetische kracht en zijn daardoor krachtige healers. Zij bevatten hogere, spirituele energie. Ze bevorderen creativiteit en door hun vorm zijn ze ideaal om energie uit te zenden en te ontvangen. Ze maken je aura helder en zuiveren jouw energie.

Seleniet
Seleniet (engelensteen) heeft een zeer fijne vibratie. Het geeft de hogere chakra’s een intense energie. Het is een van de weinige stenen die dat kan. Het is een waardevolle aurareiniger en geeft inzicht. Seleniet brengt veel heling, liefde en transformatie.
Het versterkt je intuïtie en helpt je in het contact met de engelen. Het is ook een prettige, kalme ondersteuning bij meditatie. Seleniet ontstresst, is kalmerend en maakt je vrolijk.

Arkansas kristal
Arkansas Kristal is zeer geschikt voor healing en energetisch werk. Ze heeft een hele hoge trillingsfrequentie. Arkansas Kristal reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken.

De werking van de Gaia healing Liguids:
• Goed kunnen aarden
• Hoog sensiviteit (HSP)
• Meer vanuit je hart dan je vanuit je hoofd leven
• Het kiezen van je eigen pad
• Het afschermen tegen negatieve energie van mensen om je heen
• Positief in het leven staan, luchtiger tegen zaken aankijken
• Rust in je hoofd
• Goede nachtrust
• Spirituele ontwikkeling als je daarmee bezig bent
• Nieuwetijdskinderen die hun weg in deze wereld niet goed kunnen vinden

Goud
Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

Zilver
Zilver heeft net als Bergkristal de eigenschap dat het de werking van edelstenen versterkt. Zilver trekt, behoudt en versterkt de kwaliteiten die door edelstenen en kristallen worden uitgezonden wanneer ze naast hen worden gebruikt, zoals in sieraden. De verbinding tussen de steen en de drager wordt ook verbeterd, waardoor er energie tussen de twee kan stromen. Het gebruik van zilver in combinatie met kristallen zorgt voor een krachtig effect.

Koper
Koper wordt geassocieerd met de planeet Venus en het element water. Naast de mooie geleiding van de energie in de piramide staat het ook voor geluk, liefde en spirituele begeleiding.
De koperen spiraal verzorgt een optimale energiegeleiding naar de ontvanger.

Orgonite Orgone Ankh Carneool
Orgonite Orgone Ankh Carneool
Shopping cart