Orgonite piramide Elite Shungite Amethist Tensor ring

99.95109.95

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
SKU: Niet beschikbaar Categorie:
ELITE SHUNGITE SUPER SEVEN ORGONITE PIRAMIDE
Deze grote piramide bevat in de top een Shungite bol.
In de paarse laag is verwerkt:
SUPER SEVEN/MELODY STONE:
Super Seven is een combinatiesteen met een zeer hoge vibratie welke bestaat uit amethist, bergkristal, rookkwarts, rutiel, cacoxeniet, goethiet en lepidokrokiet. Door deze bijzondere combinatie kun je Super Seven beschouwen als een spirituele, heldere krachtcentrale.
AMETHIST:
Amethist helpt je om een gezond evenwicht te vinden tussen lichaam en geest. Het maakt je mentaal rustig en helder. Het helpt je ervaringen te verwerken en doorbreekt blokkades.
PAARSE AGAAT:
Agaat zorgt voor harmonie in huis en in je leefomgeving. Het maakt de stemming rustiger en verbindt mensen met elkaar. Agaat is een aardende, stabiliserende en beschermende steen. De steen bevordert innerlijke rust en een kalme en nuchtere houding
RODE GRANAAT:
Granaat geeft je energie en herstelt je chakra’s. Granaat activeert, net als bergkristal, andere edelstenen. Het geeft je zelfvertrouwen en levensenergie.
Het geeft veel inspiratie en stimuleert creativiteit. Bij meditatie is granaat goed in te zetten de onderste chakra’s. Granaat kan blokkades op allerlei gebieden opheffen. Granaat zet je in je kracht.
HERKIMER DIAMANTEN:
Herkimer diamanten hebben een sterke, energetische kracht en zijn daardoor krachtige healers. Zij bevatten hogere, spirituele energie. Ze bevorderen creativiteit en door de vorm zijn ze ideaal om energie uit te zenden en te ontvangen. Ze maken je aura helder en zuiveren jouw energie.
SELENIET:
Seleniet (engelensteen) heeft een zeer fijne vibratie. Het geeft de hogere chakra’s een intense energie. Het is één van de weinige stenen die dat kunnen. Het is een waardevolle aurareiniger.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
In de zwarte laag is verwerkt:
ELITE SHUNGITE EN REGULIERE SHUNGITE:
Shungite is de meest krachtige en beschermende steen die er te vinden is.
Eigenschappen van Shungite:
• Neutraliseert elektromagnetische straling
• Versterkt het immuunsysteem
• Extreem water en lucht zuiverend
• Antibacterieel
• Absorbeert letterlijk negatieve energie
• Zorgt voor meer innerlijke rust.
• Energetisch reinigend van ruimtes
• Zeer aardend (stimuleert 1ste chakra)
• Balanceert de aura – werkt in op de emotioneel, mentaal en spiritueel lichaam
Regulier shungite is heel krachtig, echter is elite shungite minstens 10x zo krachtig. Dit komt door de fullerenen. In Elite shungite zijn deze voor > 95% aanwezig. Ter vergelijking, in regulier shungite is dat ca 35 tot 40%.
TOERMALIJN:
Toermalijn werkt aardend, beschermend en reinigend. Het is een zeer geschikte steen om te gebruiken als bescherming tegen allerlei vormen van negatieve energie en straling.
TENSOR RING:
Binnen een tensor ring is een oneindige energiebron met een output die heilzaam en genezend is voor alle levensvormen. Het is een supergeleider die magnetische velden neutraliseert, samenhang brengt in chaos, en gemakkelijk de biomagnetische en energievelden van het lichaam stabiliseert en egaliseert.
(EDEL)METALEN:
De verwerkte (edel) metalen zijn goud, zilver, koper en ijzerpoeder. Door de kleinere metaaldeeltjes heb je een optimale beschermende orgone energie.
Qua bescherming heeft deze orgonite piramide een bereik van minimaal 50 m2. Afhankelijk van de aanwezige negatieve energie kan dit bereik nog oplopen.
Levertijd ca 7 werkdagen

 

Specificaties: Orgonite piramide Elite Shungite Amethist Tensor ring

Tensor ring

Groot, Klein

Orgonite piramide Elite Shungite Amethist Tensor ring
Orgonite piramide Elite Shungite Amethist Tensor ring

99.95109.95

Shopping cart