Orgonite piramide Elite shungite Atlantis Tensor ring

99.95109.95

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
SKU: Niet beschikbaar Categorie:

Orgonite piramide Elite shungite Atlantis

Deze Orgonite piramide maakt de energie van Atlantis voelbaar! Een Shungite bol vormt de punt van deze orgone Atlantis piramide. Daaronder vind je een laag van Larimar, Aqua aura, Aquamarijn, Azumar, Herkimer diamant en Seleniet. Dichte lagen van goud, zilver en koper (deels zichtbaar, deels in het midden van de piramide) ondersteunen een grondige zuivering en bescherming van je EMF. In het zwarte laag bevindt elite shungite, gewone shungite, toermalijn, Gaia healing liquid en metaalpoeders (geeft een sterke beschermende werking dan metaalstukjes). Aan de orgone piramide zijn wat sparkles toegevoegd voor een sprankelend effect.

In de onderste laag is een tensor ring verwerkt.

Afmeting, ca 9 cm bij 7,5 cm hoogte. Keuze uit een kleine en grote tensor ring.

Terwijl de orgonite piramide je EMF zuivert, ontstaat er ruimte voor de helende kristallen om hun magie te laten werken.
Plaats deze krachtige piramide in je woonkamer of praktijkruimte. Ook kun je haar vast houden (of naast je plaatsen) tijdens een meditatie. Mediteer over je tijd in Atlantis en voel de kracht van die bijzondere periode door je heen stromen.

Binnen een tensor ring is een oneindige energiebron met een output die heilzaam en genezend is voor alle levensvormen. Het is een supergeleider die magnetische velden neutraliseert, samenhang brengt in chaos, en gemakkelijk de biomagnetische en energievelden van het lichaam stabiliseert en egaliseert.
Tensor ringen zijn een integratie van wetenschappelijke en spirituele technologieën.
Wanneer koper wordt verwarmd en getrokken om de draad te maken, wordt de kristallijne structuur in de draad uitgelijnd, waardoor een piëzo-elektrische energiestroom in één richting ontstaat. Wanneer een draad wordt gevouwen, gedraaid en de uiteinden elkaar raken, creëren ze een continue stroom van energie in beide richtingen. Bij het snijden tot precieze metingen, creëert het gedraaide kristallijne koper een antenne. Tensor ringen zijn dus eigenlijk een piëzo-elektrische antenne.

Naast de kracht van de orgonite en tensor werking hebben de toegevoegde edelstenen ieder ook hun eigen werking. Door de orgonite en tensor technologie is deze werking vele malen sterker dan een losse edelsteen.

Larimar

Larimar geeft geestelijke en spirituele kracht. Het helpt je om je leven in eigen hand te nemen en om met veranderingen om te gaan. Het zorgt voor innerlijke rust, helderheid en balans.

Azumar

Azumar haar allergrootste kracht is het bieden van troost (ik noem haar daarom ook de trooststeen) en geborgenheid.
Azumar is een combinatie van kwarts en kaoliniet en draagt ook sporen van andere mineralen, bijvoorbeeld stibnietAzumar is een steun bij je persoonlijke bewustzijnsgroei. Zij vergroot je inzicht in jezelf, en met haar hulp kan je ook duidelijk verwoorden wat er in je omgaat, wat je diepste gevoelens zijn. Door de aanwezigheid van deze edelsteen kan jouw telepatische gevoeligheid toenemen en eventuele helderziendheid geactiveerd worden.

Aqua Aura kwarts

Aqua aura is een beschermende en geneeskrachtige steen met een sterke werking op de aura. Deze bijzonder gekleurde edelsteen beschermt tegen negatieve energie, negatieve invloeden en spirituele aanvallen. Aqua aura activeert het keel chakra en versterkt de communicatie. De kleur ontstaat door goud en kobalt te hechten aan bergkristal.

Aquamarijn

Aquamarijn is een kalmerende steen en maakt je ontspannen en vrolijk.. Het helpt je in je flow te komen en in het hier en nu te leven. Het is gekoppeld aan de keelchakra en helpt je bij het uiten van je gevoelens. Het helpt je open te zijn, heft blokkades op. Aquamarijn is een geschikte steen om tijdens meditatie bij je te hebben. Het bevordert spirituele groei en intuïtie.

Herkimer diamant

Herkimer diamanten hebben een sterke, energetische kracht en zijn daardoor krachtige healers. Zij bevatten hogere, spirituele energie. Ze bevorderen creativiteit en door de vorm zijn ze ideaal om energie uit te zenden en te ontvangen. Ze maken je aura helder en zuiveren jouw energie.

Seleniet

Seleniet (engelensteen) brengt veel heling, liefde en transformatie.
Het versterkt je intuïtie en helpt je in het contact met de engelen. Het is ook een prettige, kalme ondersteuning bij meditatie. Seleniet ontstresst, is kalmerend en maakt je vrolijk. Het neemt emotionele disbalans op waardoor je je beter voelt.

Elite Shungite

Shungite is de meest krachtige en beschermende steen die er te vinden is. Deze zwarte steen wordt alleen gevonden in het Noordwesten van Rusland, in Karelië.
Toegepast in orgonite is de werking nog vele malen sterker.
Eigenschappen van Elite Shungite:
• Neutraliseert elektromagnetische straling
• Extreem water en lucht zuiverend
• Absorbeert letterlijk negatieve energie
• Zorgt voor meer innerlijke rust.
• Rustgevend bij stress en depressies
• Helpt bij het sneller verwerken van trauma’s
• Sterke antioxidant
• Energetisch reinigend van ruimtes
• Zeer aardend (stimuleert 1ste chakra)
• Balanceert de aura – werkt in op de emotioneel, mentaal en spiritueel lichaam

Toermalijn

Toermalijn werkt aardend, beschermend en reinigend. Het is een zeer geschikte steen om te gebruiken als bescherming tegen allerlei vormen van negatieve energie en straling. De steen doet dit op verschillende manieren: het werkt als een soort van schild, helpt negatieve energie afvoeren en zet negatieve energie om in positieve energie. Hierdoor worden de aura energiebanen gereinigd en in balans gebracht.

De werking van de Gaia healing Liguid:
• Goed kunnen aarden
• Hoog sensiviteit (HSP)
• Meer vanuit je hart dan je vanuit je hoofd leven
• Het kiezen van je eigen pad
• Het afschermen tegen negatieve energie van mensen om je heen
• Positief in het leven staan, luchtiger tegen zaken aankijken
• Rust in je hoofd
• Goede nachtrust
• Spirituele ontwikkeling als je daarmee bezig bent
• Nieuwetijdskinderen die hun weg in deze wereld niet goed kunnen vinden

Goud (23.75 karaat)
Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer. Goud wordt ook geassocieerd met het negende chakra. Het chakra dat boven je hoofd aanwezig is als een eeuwig draaiende gouden bol.

Zilver (99% puur)
In spiritueel opzicht bevordert zilver de communicatie met andere dimensies. Het versterkt je intuïtie en helpt je naar binnen te keren om de vragen en antwoorden van de ziel te leren kennen. Waar goud een typisch mannelijke energie (zon) heeft, is Zilver de vrouwelijke (maan) kant, en zal zij proberen je met zachtheid en creativiteit te leiden.
Zilver heeft net als Bergkristal de eigenschap dat het de werking van edelstenen versterkt. Zilver trekt, behoudt en versterkt de kwaliteiten die door edelstenen en kristallen worden uitgezonden wanneer ze naast hen worden gebruikt, zoals in sieraden. De verbinding tussen de steen en de drager wordt ook verbeterd, waardoor er energie tussen de twee kan stromen. Het gebruik van zilver in combinatie met kristallen zorgt voor een krachtig effect.

Koper
Koper wordt geassocieerd met de planeet Venus en het element water. Naast de mooie geleiding van de energie in de piramide staat het ook voor geluk, liefde en spirituele begeleiding.

Specificaties: Orgonite piramide Elite shungite Atlantis Tensor ring

Tensor ring

Groot, Klein

Orgonite piramide Elite shungite Atlantis Tensor ring
Orgonite piramide Elite shungite Atlantis Tensor ring

99.95109.95

Shopping cart