Orgonite piramide Elite Shungite Labradoriet Tensor ring

109.95

Uitverkocht

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Categorie:
ELITE SHUNGITE LABRADORIET ORGONITE PIRAMIDE
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Deze grote piramide bevat in de top een Shungite bol.
In de groene laag is verwerkt:
LABRADORIET:
Labradoriet geeft zelfvertrouwen en beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf. Deze steen is een auraheler- en afsluiter. Bijzonder goed voor gevoelige mensen!
Labradoriet vermindert angst en geeft je kracht.
GROENE AVENTURIJN:
Aventurijn absorbeert elektromagnetische straling (van bijvoorbeeld mobiele telefoons en computers) en beschermt tegen de invloeden van milieuvervuiling en wateraders. Daarnaast werkt aventurijn kalmerend en beschermend en bevordert het een gevoel van welzijn. Het is een krachtige heler.
PERIDOOT/OLIVIJN:
Peridoot helpt je je innerlijk te openen. Het werkt beschermend en versterkend zodat negatieve invloeden geen kans krijgen. Het zorgt voor minder blokkades in het energiesysteem en voor een evenwichtige balans.
Peridoot zorgt bij HSP´rs ervoor dat ze zich beter kunnen afsluiten zodat de aura goed beschermd is. Voor therapeuten is dit daarom ook een goede edelsteen.
HERKIMER DIAMANTEN:
Herkimer diamanten hebben een sterke, energetische kracht en zijn daardoor krachtige healers. Zij bevatten hogere, spirituele energie. Ze bevorderen creativiteit en door de vorm zijn ze ideaal om energie uit te zenden en te ontvangen. Ze maken je aura helder en zuiveren jouw energie.
SELENIET:
Seleniet (engelensteen) heeft een zeer fijne vibratie. Het geeft de hogere chakra’s een intense energie. Het is één van de weinige stenen die dat kunnen. Het is een waardevolle aurareiniger.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
In de zwarte laag is verwerkt:
ELITE SHUNGITE EN REGULIERE SHUNGITE:
Shungite is de meest krachtige en beschermende steen die er te vinden is.
Eigenschappen van Shungite:
• Neutraliseert elektromagnetische straling
• Versterkt het immuunsysteem
• Extreem water en lucht zuiverend
• Antibacterieel
• Absorbeert letterlijk negatieve energie
• Zorgt voor meer innerlijke rust.
• Energetisch reinigend van ruimtes
• Zeer aardend (stimuleert 1ste chakra)
• Balanceert de aura – werkt in op de emotioneel, mentaal en spiritueel lichaam
Regulier shungite is heel krachtig, echter is elite shungite minstens 10x zo krachtig. Dit komt door de fullerenen. In Elite shungite zijn deze voor > 95% aanwezig. Ter vergelijking, in regulier shungite is dat ca 35 tot 40%.
TOERMALIJN:
Toermalijn werkt aardend, beschermend en reinigend. Het is een zeer geschikte steen om te gebruiken als bescherming tegen allerlei vormen van negatieve energie en straling.
TENSOR RING:
Binnen een tensor ring is een oneindige energiebron met een output die heilzaam en genezend is voor alle levensvormen. Het is een supergeleider die magnetische velden neutraliseert, samenhang brengt in chaos, en gemakkelijk de biomagnetische en energievelden van het lichaam stabiliseert en egaliseert.
(EDEL)METALEN:
De verwerkte (edel) metalen zijn goud, zilver, koper en ijzerpoeder. Door de kleinere metaaldeeltjes heb je een optimale beschermende orgone energie.
Qua bescherming heeft deze orgonite piramide een bereik van minimaal 50 m2. Afhankelijk van de aanwezige negatieve energie kan dit bereik nog oplopen.
Orgonite piramide Elite Shungite Labradoriet Tensor ring
Orgonite piramide Elite Shungite Labradoriet Tensor ring

109.95

Shopping cart