Orgonite piramide Violet Flame turquoise

94.95

1 op voorraad

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Categorie:

Violet Flame orgonite piramide turquoise

Het effect van deze orgonite piramide

Deze orgonite piramide heeft een sterke connectie met de Violet Flame. Daarnaast helpt ze je bij het doorbreken van blokkades en geeft ze ontspanning. Ze beschermt je tegen negatieve invloeden zoals straling en negatieve emoties en brengt je chakra’s in balans. Regelmatig mediteren met de Violet Flame piramide, of bij je in de buurt plaatsen, zet deze werking nog sterker in gang. Door de piramide in een ruimte te plaatsen zuiver je de energie en zorgt het voor harmonie en balans door de orgonite werking.

Violet Flame energie

De violette vlam is een hoge frequentie van licht, een spirituele energie voor transformatie. De violette vlam komt voort uit de violette straal ook wel de zevende straal genoemd, de straal van goddelijke vrijheid. Iedere straal is een unieke intelligentie opgebouwd uit een spectrum van licht. Ook wij zijn gevormd vanuit licht en dragen alle kleuren van het spectrum in ons, dus ook het violette licht.
De violette vlam is de sleutel voor individuele en wereld transmutatie.
Saint Germain is de hoeder van de violette vlam. Zijn kosmische naam betekent vrijheid, God der vrijheid voor de Aarde.
Het is een sterk zuiverende energie die dwars door alle lagen van oude pijn en karmische ballast heen gaat.

De edelstenen in deze orgonite piramide

Amethist

Amethist helpt je om een gezond evenwicht te vinden tussen lichaam en geest. Het maakt je mentaal rustig en helder. Het helpt je ervaringen te verwerken en doorbreekt blokkades.
Met amethist creëer je ontspanning in spannende, stressvolle tijden. . Het zuivert en verheldert onze innerlijke wereld en onze dromen en kalmeert een overactieve geest en helpt zodoende tegen slecht slapen en nachtmerries.

Turquoise

Turquoise brengt evenwicht, werkt kalmerend en zorgt voor innerlijke rust. Daarnaast werkt ze vitaliserend en geeft ze inzicht. Ze bevordert creativiteit bij het oplossen van problemen, empathie en liefde. Turquoise beschermt tegen negatieve energie, straling, invloeden en stoffen van buitenaf, werkt zuiverend en brengt de chakra’s in balans.

Turquoise werd door de Indianen beschouwd als de hemel. Zij geloofden dat turquoise iemand mooier en gezonder maakte, doordat turqouise zorgt voor een verbinding met de elementen water en lucht.

Rozenkwarts

Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid.

Rhodochrosiet

Rhodochrosiet is een krachtige beschermende steen voor gevoelige mensen (HSP). Rhodochrosiet staat ook bekend als de Incaroos. Bij de Inca’s was dit een zeer geliefde edelsteen.

De edelsteen geeft je eigenwaarde en bevordert een positieve houding. Ze reinigt je chakra’s en ondersteunt vooral je hart chakra.

Ben je met spiritualiteit bezig dan ondersteunt Rhodochrosiet je vermogen tot helder voelen en helder weten.

De edelmetalen in deze orgonite piramide

Goud

Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

Zilver

Zilver heeft net als Bergkristal de eigenschap dat het de werking van edelstenen versterkt. Zilver trekt, behoudt en versterkt de kwaliteiten die door edelstenen en kristallen worden uitgezonden wanneer ze naast hen worden gebruikt, zoals in sieraden. De verbinding tussen de steen en de drager wordt ook verbeterd, waardoor er energie tussen de twee kan stromen. Het gebruik van zilver in combinatie met kristallen zorgt voor een krachtig effect.

Koper

Koper wordt geassocieerd met de planeet Venus en het element water. Naast de mooie geleiding van de energie in de piramide staat het ook voor geluk, liefde en spirituele begeleiding.
Koper verzorgt een optimale energiegeleiding naar de ontvanger.

Elke orgonite piramide is handgemaakt, laag voor laag.

 

Orgonite piramide Violet Flame turquoise
Orgonite piramide Violet Flame turquoise
Shopping cart