Orgonite hanger Vortex Atlantis Larimar

59.95

Beschikbaar via nabestelling

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

💛Vortex Atlantis orgonite orgone hanger💛

• Edelstenen: Larimar, Azumar, Aquamarijn, Herkimer Diamant, Seleniet.
• Symbool: Vortex
• Metalen: 23.75 karaat goud, 99% puur zilver, 99% puur koper
• Afmeting: 45mm*45mm
• Gratis luxe sieradendoosje

Torus/Vortex energie
De energie komt binnen via onze kruin, vanuit het universum/kosmos, ons lichaam binnen en stroomt door ons heen naar Moeder Aarde, en komt via dezelfde weg weer terug. Via de ruggengraat naar boven naar het kruinchakra en weer terug in het universum. Dit is een continue beweging van Torus energie. Op deze wijze laadt je continue op met helende, kosmische energie. Het werkt aardend en tegelijkertijd heb je een sterke verbinding met het oneindige universum. De energie van deze torus is constant verfrissend en beïnvloedt zichzelf.

Deze Vortex hanger is een krachtige beschermer en werkt positief en verwarmend.
Door het Vortex symbool ontstaat een krachtig energieveld.

Eigenschappen:
*Krachtig energieveld
*Sterke bescherming
*Positief en verwarmend
*Zelfvertrouwen en vastberaden
*Brengt in balans
*Verbinding met de zon door Vortex en toegepaste goud

Het effect van de Vortex Atlantis hanger
De Vortex hanger creëert een verbinding met je hogere spirituele zelf en de kosmos. Overal waar de Vortex zich bevindt, is er sprake van bescherming en harmonisatie. De zon in het midden van dit symbool geeft kracht, werkt verlichtend en helpt jou om je bewustzijn te openen en het licht op te nemen. Daardoor kom je sterker te staan in deze bijzondere tijd van verandering.

De edelstenen en edelmetalen in de hanger

Larimar edelsteen
Larimar geeft geestelijke en spirituele kracht. Het helpt je om je leven in eigen hand te nemen en om met veranderingen om te gaan. Het zorgt voor innerlijke rust, helderheid en balans.

Aquamarijn edelsteen
Aquamarijn is een blauw/groene variant van beril, ook wel de moeder van alle edelstenen genoemd. Aquamarijn is een kalmerende steen en maakt je ontspannen en vrolijk.. Het helpt je in je flow te komen en in het hier en nu te leven. Het is gekoppeld aan de keelchakra en helpt je bij het uiten van je gevoelens. Het helpt je open te zijn, heft blokkades op. Aquamarijn is een geschikte steen om tijdens meditatie bij je te hebben. Het bevordert spirituele groei en intuïtie.

Azumar edelsteen
Azumar haar allergrootste kracht is het bieden van troost (ik noem haar daarom ook de trooststeen) en geborgenheid.
Azumar is een combinatie van kwarts en kaoliniet en draagt ook sporen van andere mineralen, bijvoorbeeld stibnietAzumar is een steun bij je persoonlijke bewustzijnsgroei. Zij vergroot je inzicht in jezelf, en met haar hulp kan je ook duidelijk verwoorden wat er in je omgaat, wat je diepste gevoelens zijn.

Seleniet
Seleniet (engelensteen) heeft een zeer fijne vibratie. Het geeft de hogere chakra’s een intense energie. Het is een van de weinige stenen die dat kan. Het is een waardevolle aurareiniger en geeft inzicht. Seleniet brengt veel heling, liefde en transformatie.
Het versterkt je intuïtie en helpt je in het contact met de engelen. Het is ook een prettige, kalme ondersteuning bij meditatie. Seleniet ontstresst, is kalmerend en maakt je vrolijk.

Herkimer diamant
Herkimer diamanten hebben een sterke, energetische kracht en zijn daardoor krachtige healers. Zij bevatten hogere, spirituele energie. Ze bevorderen creativiteit en door hun vorm zijn ze ideaal om energie uit te zenden en te ontvangen. Ze maken je aura helder en zuiveren jouw energie.

Arkansas kristal
Arkansas Kristal is zeer geschikt voor healing en energetisch werk. Ze heeft een hele hoge trillingsfrequentie. Arkansas Kristal reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken.

Goud
Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

Uitvoering en omschrijving van de hanger
Alle materialen zijn gegoten in ecologisch kristalhars en op elkaar afgestemd om een krachtige orgone energie in gang te zetten.

De Vortex Atlantis hanger is ca 4,5 cm doorsnee. Ze is voorzien van een gratis goudkleurig koord en wordt geleverd in een luxe geschenkdoosje.

Orgonite hanger Vortex Atlantis Larimar
Orgonite hanger Vortex Atlantis Larimar
Shopping cart