Orgonite hanger Vortex Zon Violet Flame turquoise

• Edelstenen: Amethist, Turquoise, Arkansas meesterkristal, Herkimer Diamant, Seleniet.
• Symbool: Vortex Zon
• Metalen: 23.75 karaat goud, 99% puur zilver, 99% puur koper
• Afmeting:  ca 40 mm
• Gratis koord en luxe sieradendoosje

64.95

2 op voorraad

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Vortex Zon Violet Flame turquoise hanger

Het effect van de Vortex Torus Violet Flame hanger

De Vortex Zon Violet Flame hanger creëert een verbinding met je hogere spirituele zelf en de kosmos. Overal waar de Vortex zich bevindt, is er sprake van bescherming en harmonisatie. De zon in het midden van dit symbool geeft kracht, werkt verlichtend en helpt jou om je bewustzijn te openen en het licht op te nemen. Daardoor kom je sterker te staan in deze bijzondere tijd van verandering.

Violet Flame energie

De violette vlam is een hoge frequentie van licht, een spirituele energie voor transformatie. De violette vlam komt voort uit de violette straal ook wel de zevende straal genoemd, de straal van goddelijke vrijheid. Iedere straal is een unieke intelligentie opgebouwd uit een spectrum van licht. Ook wij zijn gevormd vanuit licht en dragen alle kleuren van het spectrum in ons, dus ook het violette licht.
De violette vlam is de sleutel voor individuele en wereld transmutatie.
Saint Germain is de hoeder van de violette vlam. Zijn kosmische naam betekent vrijheid, God der vrijheid voor de Aarde.
Het is een sterk zuiverende energie die dwars door alle lagen van oude pijn en karmische ballast heen gaat.

Vortex Zon energie

De energie komt binnen via onze kruin, vanuit het universum/kosmos, ons lichaam binnen en stroomt door ons heen naar Moeder Aarde, en komt via dezelfde weg weer terug. Via de ruggengraat naar boven naar het kruinchakra en weer terug in het universum. Dit is een continue beweging van Torus energie. Op deze wijze laadt je continue op met helende, kosmische energie. Het werkt aardend en tegelijkertijd heb je een sterke verbinding met het oneindige universum. De energie van deze torus is constant verfrissend en beïnvloedt zichzelf.

Deze Vortex hanger is een krachtige beschermer en werkt positief en verwarmend.
Door het Vortex symbool ontstaat een krachtig energieveld.

Het effect van de Vortex Torus Violet Flame hanger

De Vortex Zon Violet Flame hanger creëert een verbinding met je hogere spirituele zelf en de kosmos. Overal waar de Vortex zich bevindt, is er sprake van bescherming en harmonisatie. De zon in het midden van dit symbool geeft kracht, werkt verlichtend en helpt jou om je bewustzijn te openen en het licht op te nemen. Daardoor kom je sterker te staan in deze bijzondere tijd van verandering.

De edelstenen en edelmetalen in de hanger

Amethist

Met amethist creëer je ontspanning in spannende, stressvolle tijden. . Het zuivert en verheldert onze innerlijke wereld en onze dromen en kalmeert een overactieve geest en helpt zodoende tegen slecht slapen en nachtmerries.
De verbinding wordt gemaakt vanuit de aarde (rood) en de geest (blauw).
Rood en blauw zijn samen paars, dus amethist een steen die ‘boven’ en ‘beneden’ in balans brengt.

Turquoise

Turquoise brengt evenwicht, werkt kalmerend en zorgt voor innerlijke rust. Daarnaast werkt ze vitaliserend en geeft ze inzicht. Ze bevordert creativiteit bij het oplossen van problemen, empathie en liefde. Turquoise beschermt tegen negatieve energie, straling, invloeden en stoffen van buitenaf, werkt zuiverend en brengt de chakra’s in balans. Turquoise werd door de Indianen beschouwd als de hemel. Zij geloofden dat turquoise iemand mooier en gezonder maakte, doordat turquoise zorgt voor een verbinding met de elementen water en lucht.

Seleniet edelsteen

Seleniet (engelensteen) heeft een zeer fijne vibratie. Het geeft de hogere chakra’s een intense energie. Het is een van de weinige stenen die dat kan. Het is een waardevolle aurareiniger en geeft inzicht. Seleniet brengt veel heling, liefde en transformatie.
Het versterkt je intuïtie en helpt je in het contact met de engelen. Het is ook een prettige, kalme ondersteuning bij meditatie. Seleniet ontstresst, is kalmerend en maakt je vrolijk.

Herkimer diamant

Herkimer diamanten hebben een sterke, energetische kracht en zijn daardoor krachtige healers. Zij bevatten hogere, spirituele energie. Ze bevorderen creativiteit en door hun vorm zijn ze ideaal om energie uit te zenden en te ontvangen. Ze maken je aura helder en zuiveren jouw energie.

Arkansas kristal

Arkansas Kristal is zeer geschikt voor healing en energetisch werk. Ze heeft een hele hoge trillingsfrequentie. Arkansas Kristal reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken.

Goud

Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

Zilver

Zilver heeft net als Bergkristal de eigenschap dat het de werking van edelstenen versterkt. Zilver trekt, behoudt en versterkt de kwaliteiten die door edelstenen en kristallen worden uitgezonden wanneer ze naast hen worden gebruikt, zoals in sieraden. De verbinding tussen de steen en de drager wordt ook verbeterd, waardoor er energie tussen de twee kan stromen. Het gebruik van zilver in combinatie met kristallen zorgt voor een krachtig effect.

Koper

Koper wordt geassocieerd met de planeet Venus en het element water. Naast de mooie geleiding van de energie in de hanger staat het ook voor geluk, liefde en spirituele begeleiding.

Uitvoering en omschrijving van de hanger
Alle materialen zijn gegoten in ecologisch kristalhars en op elkaar afgestemd om een krachtige orgone energie in gang te zetten.

De Vortex Violet Flame hanger is ca 4 cm doorsnee. Ze is voorzien van een gratis goudkleurig koord en wordt geleverd in een luxe geschenkdoosje.

Orgonite hanger Vortex Zon Violet Flame turquoise
Orgonite hanger Vortex Zon Violet Flame turquoise
Shopping cart