Over Artisan Gifts

Artisan Gifts is opgericht door Sylvia Douna. Inmiddels zijn we gegroeid tot een klein team van freelance ontwerpers en makers. De uitbreiding was nodig gezien de tijd waarin we ons bevinden en de steeds meer toenemende vraag naar ondersteuning van energetische stukken.

Via deze website deel ik graag mijn passie voor orgonite. Met veel plezier en energie ontwerp en maak ik diverse stukken. Deze passie is ontstaan nadat ik voor het eerst in aanraking kwam met orgonite.  Aangetrokken tot de uitstraling, en de werking, ging ik me er in verdiepen en al snel werd het zaadje geplant. Na het eerst ingekocht te hebben kwam al snel de wens het zelf te mogen maken. Zodat ik het mijn eigen energie kon meegeven. En dat laatste is enorm belangrijk voor een goed werkende orgonite. Het maken dient te gebeuren onder optimale energetische omstandigheden met de juiste materialen. Vanuit dat principe is Artisan Gifts ontstaan.

Artisan Gifts maakt energetische orgonite stukken. Alle stukken zijn handgemaakt en uniek. Aan het samenstellen en maken wordt veel tijd besteed.

De gebruikte metalen (veelal koper en messing), hars en edelstenen die worden gebruikt zijn van hoogwaardige kwaliteit. Kwaliteit is heel belangrijk voor mij. De orgonite energie moet optimaal haar werk kunnen doen.

Lees hier meer over orgonite.