Orgonite energie en Orgone energie

Dankzij een wetenschappelijk onderzoek van dr Wilhelm Reich ervaren wij de voordelen van orgonite energie en orgone energie. Reich noemde deze prachtige kosmische energie Orgon. Later ook wel bekend als ‘Chi’ of ‘Prana’ of levensenergie. Orgonite wordt ook wel orgone genoemd. Een groot verschil is dat orgonite meer metalen bevat waardoor het een stralingbeschermende effect heeft. Orgone energie heeft die werking weinig tot niet. Orgone energie heeft een prachtige energetische effect op het energieveld van mensen en dieren en op onze chakra’s en aura’s.

De opbouw 

De basis van goedwerkende orgonites is altijd (ecologisch) kunsthars, voldoende metalen en een enkele kristal of edelstenen. Met deze combinatie heb je (indien gemaakt met de juiste intentie en energie) prima functionerende orgonites. Artisan Gifts werkt met koper en voornamelijk puur goud (23.75K) in de orgonite stukken. Goud is de allerbeste energiegeleider onder de metalen. Artisan Gifts is gespecialiseerd in elite shungite orgonite producten. In de vorm van verschillende krachtige edelstenen sieraden en anti straling schijfjes. In veel gevallen ook gecombineerd met tensor technologie.

shungite orgonite hangers
Elite shungite orgonite sieraden

Artisan Gifts kiest bewust voor een ecologische kristalhars in de orgonite producten. Dit is beter voor Moeder aarde en derhalve ook voor de drager. Carol Croft, samen met haar echtgenoot wijlen Don Croft, heeft haar persoonlijke goedkeuring gegeven aan de werkwijze met ecologisch kristalhars voor onze orgonite producten. Voorheen werd orgonite veel gemaakt met polyesterhars. Dit geeft iets meer krimp in orgonite maar is meer belastend voor het milieu en voor de drager. Met de techniek, die toegepast wordt door Artisan Gifts ervaar je een excellente orgonite werking en daarmee bestrijd je de negatieve energie. Wij maken verschillende orgonite artikelen zoals orgonite hangers, kettingen en orgonite anti straling schijven. In het verleden maakten we veel piramides, de behoefte aan een persoonlijk product om op het lichaam te dragen nam echter toe. Veelal vind je een symbool in deze spirituele artikelen. Perfect toe te passen in huis en voor onderweg.

De werking 

De werking van de edelstenen wordt versterkt in een orgonite door het Piëzo effect. Het Piëzo effect zorgt voor een druk op de gebruikte kristallen. Door deze druk ontstaat er een elektrische spanning in de orgonites. Deze continue aanwezige spanning vermindert negatieve energie en zorgt voor een positieve energie. Je kunt deze energie ervaren door bijvoorbeeld je hand boven de top van een orgonite product te houden. Voel je de orgonite energieën niet (meteen), wees gerust. De een merkt het sneller dan de ander.

In deze video is de werking van orgone helder uitgelegd.

Verder zorgt deze continue aanwezig spanning in een edelsteen, zoals een bergkristal, voor het stabiliseren en harmoniseren van je leefomgeving of praktijk. Dit is ook de feedback die ik regelmatig hoor, een fijne, zachte verandering van sfeer en energie. Orgonite van Artisan Gifts is goed in te zetten bij reiki, healing en meditatie.

Opladen en ontladen:

Orgone en orgonite producten hebben een continue werking van opladen en ontladen. Daar hoeft geen extra actie op ondernomen te worden. Soms kan het echter wel handig zijn om extra te ontladen. Vooral als het product lange tijd in een negatieve omgeving is geweest of blootgesteld aan veel straling.

In dat geval kun je het beste de ontlading in gang zetten door het in de aarde te plaatsen. Dit mag met rechtstreeks contact met de aarde maar (om eventueel vies worden te vermijden) in een katoenen zakje of kleedje.

Opladen is niet nodig maar wil je je sieraad extra energie meegeven, dan is het een aanrader om een nachtje in maanenergie te laten opladen.

Enkele feiten over orgonite en orgone:

 • Het werkt continu.
 • Het helpt de negatieve etherische energie te transformeren in positieve energie.
 • Het zuivert de atmosfeer, ontgift het water, eindigt droogte.
 • Het reinigt en brengt je aura en chakra’s van mensen in balans.
 • Het is effectief tegen electrosmog en negatieve aardstralen.
 • Helpt tegen slapeloosheid en chronische nachtmerries.
 • Het vermindert de schadelijke effecten van EMF en andere straling (orgonite).
 • Geeft bewustwording aan je zintuigen, helpt hen te ontwaken en te ontwikkelen.
 • Het beperkt / neutraliseert WIFI straling.
 • Het helpt planten beter groeien, versterkt de afweer tegen ongedierte en zorgt dat planten minder water nodig hebben.
 • Het harmoniseert de Chi in en om je heen

De missie van Artisan Gifts is Gaia, Moeder Aarde, te helpen de effecten van straling te verminderen en te ondersteunen in het verspreiden van positieve levensenergie.

Information in English

De waardering van www.artisan-gifts.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 184 reviews.
Shopping cart