Peridoot goud hanger met ketting

49.95

  • Eigenschappen: innerlijke wijsheid, HSP ondersteuning, bescherming, zelfvertrouwen, vrolijk, aardend, Aura/chakra ondersteuning
  • Edelstenen: Peridoot, Herkimer diamant, Rhodiziet, Arkansas meesterkristal
  • Symbool: Geen
  • Metalen: 23.75 karaat goud
  • Afmeting: 30mm*30mm
  • Gratis luxe sieradendoosje
  • Inclusief goudkleurige ketting
  • Merk: By Simone Artisan Jewels
  • Handgemaakt en uniek

Uitverkocht

Peridoot herkimer en goud hanger

Deze peridoot hanger met 23.75K goud en herkimer is een fijne healer en ondersteuner van je aura. Ben je hoogsensitief (HSP) dan helpt deze hanger je je beter af te sluiten zodat je minder snel overprikkeld raakt.
Daarnaast bevat deze peridoot hanger de staandaard samenstelling van de ArtisanGifts hangers, rhodiziet, arkansas meesterkristal en de Artisan Gaia healing mix. Ze is gemaakt op basis van de orgone werking. Dat maakt deze peridoot hanger nog krachtiger qua HSP ondersteuning.

Kernwoorden:
* Zeer ondersteunend voor HSP‘rs
* Zorgt voor balans
* Ondersteunend
* Vermindert prikkels
* Aura ondersteunend bij HSP
* Hoge trillingsfrequentie

Doorsnee is ca 3 cm. Ze wordt standaard geleverd met een mooie goudkleurige RVS ketting (deze is nikkelvrij). Lengte ketting is 45 + 5 cm verlengstukje.
Deze gouden barnsteenhanger wordt voor je gemaakt en is na ca 4 werkdagen klaar voor verzending.

23.75K bladgoud
Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

Elk stuk is handgemaakt en daardoor uniek.
Ze wordt geleverd in een luxe sieradendoosje.

Uitgebreide omschrijving:

Peridoot helpt je je innerlijk te openen. Het werkt beschermend en versterkend zodat negatieve invloeden geen kans krijgen. Het zorgt voor minder blokkades in het energiesysteem en voor een evenwichtige balans.
Peridoot zorgt bij HSP´rs ervoor dat ze zich beter kunnen afsluiten zodat de aura goed beschermd is. Voor therapeuten is dit daarom ook een goede steen.

De Herkimer diamant is een moeilijk verkrijgbare, zeldzame kwartskristalsoort en wordt gerekend tot de groep engelenstenen. Met stenen uit deze groep wordt de deur naar het communiceren met de engelen open gezet. Het is een kristal dat reeds 500 miljoen jaar geleden is ontstaan en doordat het een zuivere lichtenergie bevat heeft het een onnoemelijk krachtige werking. De Herkimer diamant is door zijn hoge vibratie K goed te programmeren en inzetbaar als spiritueel instrument voor het werken met licht, dromen, energie en sjamanistisch werk. Het wordt ook gebruikt bij het mediteren en het astraal reizen. Herkimer diamant versterkt de werking van andere stenen. Verkrijgbaar in heldere vorm of met insluitsels van koolstof, die niet geheel gekristalliseerd zijn.

Herkimer Diamant
*brengt puur wit licht in de aura en maakt de energie hiervan helder en sterk
*brengt de hersengolven direkt in de “alpha-toestand”, een staat van diepe stilte
*stimuleert de creativiteit
*brengt heldere dromen
*verwijdert stress en spanning uit het lichaam
*geeft nieuwe energie
*opent het voorhoofd- en kruinchakra waardoor helderziende en heldervoelende vermogens toenemen
*helpt tegen slapeloosheid die is ontstaan door negatieve aardstraling, elektromagnetische vervuiling, radioactiviteit

Rhodiziet is een zeer zeldzaam (klein) kristal uit Madagaskar. Ze behoort tot de krachtigste kristallen van de aarde. In Atlantis en Lemurië waren ze al bekend als Meesterkristal. Rhodiziet kristallen zijn de enige kristallen die de energie van andere kristallen enorm versterken (ook onze energie versterken ze.
Het kristal is een energetische verbinder die je ondersteunt bij spiritueel ontwaken. Ze produceren een constante heling energie. Leg je een Rhodiziet op één, of alle chakra’s, dan ervaar je snel een enorm effect. Met gemak wordt een geblokkeerd chakra voorzien van nieuwe energie.

Arkansas Kristal is zeer geschikt voor healing en energetisch werk. Ze heeft een hele hoge trillingsfrequentie. Arkansas Kristal reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken.

Ze zijn één van de krachtigste bergkristallen ter wereld. De energie is heel zacht, ze zijn verbonden met de onvoorwaardelijke liefde en hoge energie van Lemurië, de Gouden tijd van Atlantis, de Pleïaden en Sirius.

Artisan Gifts healing elixer
De Artisan Gaia healing elixer bestaat uit diverse mineralen en etherische oliën. De samenstelling is alleen bekend bij Artisan Gifts. Daarmee wordt de authenticiteit van de stukken gewaarborgd.
Deze Gaia mix ondersteunt bij:
• Goed kunnen aarden
• Hoog sensiviteit (HSP)
• Meer vanuit je hart dan je vanuit je hoofd leven
• Het kiezen van je eigen pad
• Het afschermen tegen negatieve energie van mensen om je heen
• Positief in het leven staan, luchtiger tegen zaken aankijken
• Rust in je hoofd
• Goede nachtrust
• Spirituele ontwikkeling als je daarmee bezig bent
• Nieuwetijdskinderen die hun weg in deze wereld niet goed kunnen vinden