- 34%

Regenboog Maansteen collier

  • Eigenschappen:  krachtige bescherming, versterking vrouwelijke intuïtie, aura healer en afsluiter (perfect voor HSP, hoog gevoelig zijn)
  • Edelstenen: Regenboog Maansteen (3 stuks)
  • Edelmetalen: 925 Sterling zilver, 18 karaat duurzame gold plating
  • Lengte 38-43 cm, hanger ca 30 mm
  • Gratis luxe sieradendoosje
  • Merk: By Simone Artisan Jewels
  • Handgemaakt en uniek
  • Indien besteld als nabestelling: levertijd 5-7 werkdagen

39.00

1 op voorraad

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Regenboog Maansteen collier

Wat een klassieke zachtheid gaat er van dit collier uit. Licht, verfijnd, klassiek en zomers. Waan je op een strand met een witte bloes, gebruinde huid, en dit sieraad om je hals. Prachtig en supervrouwelijk!

De edelstenen/edelmetalen in het regenboog maansteen collier:

Regenboog Maansteen is een zachte, zeer krachtige beschermsteen. Regenboog Maansteen noemt men ook wel eens Witte Labradoriet omdat het niet alleen de eigenschappen heeft van Maansteen, maar ook veel overeenkomsten heeft met Labradoriet

De Regenboog Maansteen is een bijzondere steen en resoneert met liefde, vrouwelijkheid, intuïtie en de cycli van de maan. Het is een fijne steen om te gebruiken tijdens meditatie en helpt om diep naar binnen te keren. Regenboog Maansteen zet je in je kracht en staat je bij in periodes van transformatie. Regenboog Maansteen zorgt dat je goed geaard blijft en verzacht emotionele instabiliteit, verdriet en stress. Het is een steen die de aura beschermt tegen negativiteit en de zwakke plekken in de aura herstelt.

Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer. Waar goud een typisch mannelijke energie (zon) heeft, is Zilver de vrouwelijke (maan) kant, deze zal proberen je met zachtheid en creativiteit te leiden.

Zilver heeft net als Bergkristal de eigenschap dat het de werking van edelstenen versterkt. Zilver trekt, behoudt en versterkt de kwaliteiten die door edelstenen en kristallen worden uitgezonden wanneer ze naast hen worden gebruikt, zoals in sieraden. De verbinding tussen de steen en de drager wordt ook verbeterd, waardoor er energie tussen de twee kan stromen. Het gebruik van zilver in combinatie met kristallen zorgt voor een krachtig effect.

Omschrijving en uitvoering van het regenboog maansteen collier

Een prachtig collier met drie mooie facet geslepen edelsteentjes (ca 7 x 10 mm) van regenboog maansteen. De basis van dit collier is gemaakt van 925 Sterling zilver. Deze is overgoten met een stevige 18 karaats laag goud. Dit collier past mooi bij deze bijpassende oorhangers of bij deze langere bijpassende oorhangers.

Bekijk hier het Regenboog Maansteen collier.

 

 

Regenboog Maansteen collier
Regenboog Maansteen collier

39.00

By Simone Artisan Jewels
Logo
Shopping cart