Regenboog maansteen oorhangers trio goud

  • Eigenschappen: krachtige bescherming, versterken vrouwelijke intuïtie, aura healer en afsluiter (perfect voor HSP, hoog gevoelig zijn)
  • Edelstenen: Regenboogmaanstenen (3 stuks)
  • Edelmetalen: 925 Sterling zilver, 18 karaat duurzame gold plating
  • Lengte oorhangers: ca 3,5 cm, edelstenen 7×10 mm
  • Gratis luxe sieradendoosje
  • Merk: By Simone Artisan Jewels
  • Handgemaakt en uniek
  • Indien besteld als nabestelling: levertijd 5-7 werkdagen

49.00

Uitverkocht

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Categorie:

Regenboog maansteen oorhangers trio goud

Sprankelende oorhangers met meerdere facet geslepen regenboog maanstenen. De basis is van 925 Sterling zilver met een stevige 18 karaat gold plated laag. Bij het dragen zie je de prachtige blauwe kleurschakeringen van deze regenboog maanstenen. De edelstenen zijn facet geslepen en ca. 6mm in doorsnee.

De mooie eigenschappen van de edelstenen:

Regenboog maansteen:

Regenboog Maansteen is een zachte maar ook zeer krachtige beschermsteen. Regenboog Maansteen noemt men ook wel eens Witte Labradoriet omdat het niet alleen de eigenschappen heeft van Maansteen maar ook veel overeenkomsten heeft met Labradoriet.

De Regenboog Maansteen is een bijzondere steen en resoneert met liefde, vrouwelijkheid, intuïtie en de cycli van de maan. Regenboog Maansteen is in zijn trilling zachter en subtieler dan Labradoriet maar toch is zijn werking uitermate krachtig op de juiste momenten.

Regenboog Maansteen is een steen die je vrouwelijke intuïtie versterkt en je aanzet om op je gevoel te leren vertrouwen. Het is een fijne steen om te gebruiken tijdens meditatie en helpt om diep naar binnen te keren. Regenboog Maansteen zet je ook in je kracht en staat je bij in periodes van transformatie. Het is een steen die je bijstaat in het bewandelen van je levenspad en ook helpt om dit pad te leren zien. Ze geeft precies de juiste energie op het juiste moment en doet dit met een vrouwelijke zachtheid die desondanks niet onderschat moet worden.

Regenboog Maansteen zorgt dat je goed geaard blijft en verzacht emotionele instabiliteit, verdriet en stress. Het is een steen die de aura beschermt tegen negativiteit en de zwakke plekken in de aura herstelt.

De bijzondere spirituele werking van de edelmetalen:

Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

Waar goud een typisch mannelijke energie (zon) heeft, is Zilver de vrouwelijke (maan) kant, en zal zij proberen je met zachtheid en creativiteit te leiden.

Zilver heeft net als Bergkristal de eigenschap dat het de werking van edelstenen versterkt. Zilver trekt, behoudt en versterkt de kwaliteiten die door edelstenen en kristallen worden uitgezonden wanneer ze naast hen worden gebruikt, zoals in sieraden. De verbinding tussen de steen en de drager wordt ook verbeterd, waardoor er energie tussen de twee kan stromen. Het gebruik van zilver in combinatie met kristallen zorgt voor een krachtig effect.

Regenboog maansteen oorhangers trio goud
Regenboog maansteen oorhangers trio goud

49.00

By Simone Artisan Jewels
Logo
Shopping cart