Robijn goud hanger met ketting

39.95

  • Eigenschappen: Levensenergie, passie, herstelt chakra’s, zelfacceptatie, hoge frequentie
  • Edelstenen: Robijn, Rode granaatsteen, Herkimer diamant, Citrien,  Rhodiziet, Arkansas meesterkristal
  • Symbool: geen
  • Metalen: 23.75 karaat goud
  • Afmeting: 30mm*30mm
  • Gratis luxe sieradendoosje
  • Inclusief goudkleurige ketting
  • Merk: By Simone Artisan Jewels
  • Handgemaakt en uniek

Uitverkocht

Krachtige Robijn hanger

Deze rode robijn hanger bevat 23.75K goud, herkimer en rode granaatsteen. Deze robijn hanger laat je met passie in het leven staan. Door de pure rode straal ervaar je vitaliteit en sensuele levensenergie. Robijn heeft een sterke invloed op je basischakra, de wortelchakra (Muladhara).
Daarnaast bevat deze rode robijn hanger de standaard samenstelling van de ArtisanGifts hangers, rhodiziet, arkansas meesterkristal en de Artisan Gaia healing mix. Ze is gemaakt op basis van de orgone werking.

Kernwoorden:
* Sensuele levensenergie
* Sterke invloed wortelchakra
* Bevordert en herstelt je levenslust
* Verhoogt je chi, je levensenergie
* Hoge trillingsfrequentie

Doorsnee is ca 3 cm. De rode robijn hanger wordt standaard geleverd met een mooie goudkleurige RVS ketting (deze is nikkelvrij).Lengte ketting is 45 + 5 cm verlengstukje.
Deze rode robijn hanger wordt voor je gemaakt en is na ca 4 werkdagen klaar voor verzending.

23.75K goud
Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

Elk stuk is handgemaakt en daardoor uniek.
Ze wordt geleverd in een luxe sieradendoosje.

Uitgebreide omschrijving:

“Een druppel van het hart van Moeder Aarde” is hoe de robijn in het Oosten prachtig wordt beschreven.
De Robijn wordt beschouwd als de steen van liefde, energie, passie, kracht en levenslust. Als geen andere edelsteen ter wereld is robijn het perfecte symbool voor krachtige gevoelens. Het andere belangrijke element van Ruby naast vuur is bloed, en er wordt gezegd dat robijn vitale levenskrachten herstelt en energie en kracht vergroot. Robijn staat ook bekend als de steen van moed, en de legende vertelt ons dat iemand die een robijn bezit, door het leven kan lopen zonder bang te hoeven zijn voor kwaad of ongeluk.
Dit zeer bijzondere kristal straalt de pure rode straal uit met een levendigheid die onovertroffen is in het mineralenrijk. Het stimuleert actief het basischakra, waardoor de vitaliteit en chi, de levensenergie, door het fysieke lichaam en in de geest worden verhoogd. Het bevordert een heldere geest, verhoogde concentratie en motivatie, en geeft de drager een gevoel van kracht, een zelfvertrouwen en vastberadenheid.
Robijn initieert de sensuele geneugten van het leven. Het beweegt het bloed en stimuleert het hart, waardoor iemand wordt aangemoedigd om in de fysieke wereld te zijn. Het verhoogt het verlangen en de seksuele energie en kan worden gebruikt om de kundalini te activeren. Robijn is altijd in verband gebracht met liefde, vooral met trouwe, gepassioneerde toewijding en nabijheid. In de oudheid werden robijnen als perfect beschouwd.

Granaatsteen geeft je energie en herstelt je chakra’s. Granaat activeert, net als bergkristal, andere edelstenen. Het geeft je zelfvertrouwen en levensenergie.
Het geeft veel inspiratie en stimuleert creativiteit. Bij meditatie is granaat goed in te zetten de onderste chakra’s. Granaat kan blokkades op allerlei gebieden opheffen.
Granaat zet je in je kracht

De Herkimer diamant is een moeilijk verkrijgbare, zeldzame kwartskristalsoort en wordt gerekend tot de groep engelenstenen. Met stenen uit deze groep wordt de deur naar het communiceren met de engelen open gezet. Het is een kristal dat reeds 500 miljoen jaar geleden is ontstaan en doordat het een zuivere lichtenergie bevat heeft het een onnoemelijk krachtige werking. De Herkimer diamant is door zijn hoge vibratie K goed te programmeren en inzetbaar als spiritueel instrument voor het werken met licht, dromen, energie en sjamanistisch werk. Het wordt ook gebruikt bij het mediteren en het astraal reizen. Herkimer diamant versterkt de werking van andere stenen. Verkrijgbaar in heldere vorm of met insluitsels van koolstof, die niet geheel gekristalliseerd zijn.

Herkimer Diamant
*brengt puur wit licht in de aura en maakt de energie hiervan helder en sterk
*brengt de hersengolven direkt in de “alpha-toestand”, een staat van diepe stilte
*stimuleert de creativiteit
*brengt heldere dromen
*verwijdert stress en spanning uit het lichaam
*geeft nieuwe energie
*opent het voorhoofd- en kruinchakra waardoor helderziende en heldervoelende vermogens toenemen
*helpt tegen slapeloosheid die is ontstaan door negatieve aardstraling, elektromagnetische vervuiling, radioactiviteit

Citrien is het zonnetje onder de edelstenen. Het maakt je vrolijk, actief en tevreden. Het geeft je zelfvertrouwen, zelfacceptatie en helpt bij faalangst. Het stimuleert je creativiteit. Citrien is een even krachtige als zeldzame steen. De edelsteen kent krachten die enig in hun soort zijn. Zo reinigt de steen zichzelf en heeft het direct contact met de zonne energie. De steen werkt hartverwarmend, gaat depressies tegen door simpelweg zijn drager elke dag vrolijk te stemmen, geeft zelfvertrouwen en maakt vastberaden. De steen trekt voorspoed aan, maakt extravert en creatief maakt en geeft veel positieve energie.
Ze beschermt de aura en reinigt de chakra’s.

Rhodiziet is een zeer zeldzaam (klein) kristal uit Madagaskar. Ze behoort tot de krachtigste kristallen van de aarde. In Atlantis en Lemurië waren ze al bekend als Meesterkristal. Rhodiziet kristallen zijn de enige kristallen die de energie van andere kristallen enorm versterken (ook onze energie versterken ze.
Het kristal is een energetische verbinder die je ondersteunt bij spiritueel ontwaken. Ze produceren een constante heling energie. Leg je een Rhodiziet op één, of alle chakra’s, dan ervaar je snel een enorm effect. Met gemak wordt een geblokkeerd chakra voorzien van nieuwe energie.

Arkansas Kristal is zeer geschikt voor healing en energetisch werk. Ze heeft een hele hoge trillingsfrequentie. Arkansas Kristal reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken.

Ze zijn één van de krachtigste bergkristallen ter wereld. De energie is heel zacht, ze zijn verbonden met de onvoorwaardelijke liefde en hoge energie van Lemurië, de Gouden tijd van Atlantis, de Pleïaden en Sirius.
Artisan Gifts healing elixer
De Artisan Gaia healing elixer bestaat uit diverse mineralen en etherische oliën. De samenstelling is alleen bekend bij Artisan Gifts. Daarmee wordt de authenticiteit van de stukken gewaarborgd.
Deze Gaia mix ondersteunt bij:
• Goed kunnen aarden
• Hoog sensiviteit (HSP)
• Meer vanuit je hart dan je vanuit je hoofd leven
• Het kiezen van je eigen pad
• Het afschermen tegen negatieve energie van mensen om je heen
• Positief in het leven staan, luchtiger tegen zaken aankijken
• Rust in je hoofd
• Goede nachtrust
• Spirituele ontwikkeling als je daarmee bezig bent
• Nieuwetijdskinderen die hun weg in deze wereld niet goed kunnen vinden