Robijn hanger Seed of Life met ketting

  • Eigenschappen: Levensenergie, passie, herstelt chakra’s, zelfacceptatie, hoge frequentie
  • Edelstenen: Robijn edelsteen, Rode granaatsteen, Herkimer diamant, Citrien,  Rhodiziet, Arkansas meesterkristal
  • Symbool: Seed of life
  • Metalen: 23.75 karaat goud, messing
  • Afmeting: 30mm*30mm
  • Gratis luxe sieradendoosje
  • Optioneel duurzaam 24 karaat verguld gouden ketting van 45 of 50 cm
  • Beschikbaar via nabestelling, levertijd ca 5-7 werkdagen

99.00119.00

Wissen
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 1
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , ,

Robijn hanger Seed of Life met ketting

Het effect van de ketting

Deze hanger laat je met passie in het leven staan. Door de pure rode straal ervaar je vitaliteit en sensuele levensenergie

Het verhaal achter de ketting

Deze Robijn Seed of life hanger symboliseert liefde en passie. De Seed of Life is een universeel levenssymbool, een symbool van creatie. Het staat voor een nieuw begin Jij bent namelijk tot zoveel meer in staat dan je denkt! Elke bewustwording, elke creatie ontstaat vanuit een klein zaadje dat in je kern aanwezig is. Het is aan jou om dit verder te ontplooien.

De Seed of Life is een universeel symbool van de schepping. De naam van dit symbool biedt direct inzicht in de diepere betekenis en het doel ervan. Gevonden in het hart van een oud patroon genaamd de Flower of Life (Levensbloem), is er een hele kosmologie van bewustzijn gecodeerd in dit unieke geometrische zaad.

De edelstenen in de hanger:

Robijn: “Een druppel van het hart van Moeder Aarde” is hoe de robijn in het Oosten prachtig wordt beschreven.
De Robijn wordt beschouwd als de steen van liefde, energie, passie, kracht en levenslust.

Als geen andere edelsteen ter wereld is robijn het perfecte symbool voor krachtige gevoelens.. Het bevordert een heldere geest,  zorgt voor een verhoogde concentratie en motivatie, en geeft de drager een gevoel van kracht, een zelfvertrouwen en vastberadenheid. Robijn staat ook bekend als de steen van moed, en de legende vertelt ons dat iemand die een robijn bezit, door het leven kan lopen zonder bang te hoeven zijn voor kwaad of ongeluk.

Robijn brengt de sensuele geneugten van het leven in beweging. Het stimuleert de bloedsomloop en het hart, waardoor iemand wordt aangemoedigd om in de fysieke wereld te zijn.

Granaatsteen geeft je energie en herstelt jouw chakra’s. Granaat activeert, net als bergkristal, andere edelstenen. Het geeft je zelfvertrouwen en levensenergie.
Daarnaast zorgt het voor veel inspiratie en stimuleert het creativiteit. Bij meditatie is granaat goed in te zetten de onderste chakra’s. Granaat kan blokkades op allerlei gebieden opheffen. Granaat zet je in je kracht!

De Herkimer diamanten hebben een sterke, energetische kracht en zijn daardoor krachtige healers. Zij bevatten hogere, spirituele energie. Ze bevorderen creativiteit en door hun vorm zijn ze ideaal om energie uit te zenden en te ontvangen. Ze maken je aura helder en zuiveren jouw energie.

Citrien is het zonnetje onder de edelstenen. Het maakt je vrolijk, actief en tevreden. Het geeft je zelfvertrouwen, zelfacceptatie en helpt bij faalangst. Het stimuleert jouw creativiteit. Citrien is een even krachtige als zeldzame steen. De steen werkt hartverwarmend, gaat depressies tegen door zijn drager elke dag vrolijk te stemmen, geeft zelfvertrouwen en maakt vastberaden. De steen trekt voorspoed aan, maakt extravert en creatief en geeft veel positieve energie.

Citrien beschermt de aura en reinigt de chakra’s.

Rhodiziet is zeer geschikt voor healingen en energetisch werk. Het reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken.
Het is een van de krachtigste bergkristallen ter wereld

Arkansas Kristal is zeer geschikt voor healing en energetisch werk. Het reguleert energie e, absorbeert energie, geeft energie en slaat deze op naar gelang er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan het ook de werking van andere stenen versterken.

Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer

Omschrijving en uitvoering

Deze Robijn hanger bevat 23.75K goud, herkimer en rode granaatsteen.
Daarnaast bevat deze rode robijn hanger de standaard samenstelling van de Artisan Gifts hangers, rhodiziet, arkansas meesterkristal en de Artisan Gaia healing mix.

Elk sieraad is handgemaakt en daardoor uniek.
De Robijn hanger is ca 30 mm doorsnee, omlijst door een 24 karaats vergulde rand.

De lengte van de vergulde 24 karaats gouden ketting is 45 of 50 cm (de hanger is ook zonder de ketting verkrijgbaar).

Specificaties: Robijn hanger Seed of Life met ketting

Ketting keuze

45 cm lengte, 50 cm lengte, geen ketting

Robijn hanger Seed of Life met ketting
Robijn hanger Seed of Life met ketting

99.00119.00

Shopping cart