Saffierblauw Cubic Zirkonia collier 925 Sterling Zilver gerhodineerd

 

  • Eigenschappen: kalmeert (blauw), aardend, vergroot focus en helderheid
  • Cubic zirkonia saffierblauw, Cubic zirkonia’s transparant
  • Metalen: gerhodineerd 925 Sterling zilver
  • Afmeting hanger ca 30 mm
  • Gratis luxe sieradendoosje
  • Inclusief 925 Sterling zilveren ketting, lengte 40+5 cm
  • Merk: By Simone Artisan Jewels
  • Handgemaakt en uniek

69.00

1 op voorraad

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Saffierblauw Cubic Zirkonia collier

Een schitterend blauw collier van BY SIMONE ARTISAN JEWELS. Dit bijzonder mooie collier, met een facet geslepen diepblauwe Cubic Zirkonia, is een waardevolle aanvulling op je sieraden collectie. Het collier is gemaakt van gerhodineerd 925 Sterling zilver en bevat een prachtige kleur blauw Cubic Zirkonia, welke is omgeven door schitterende kleine Cubic Zirkonia steentjes.

Cubic Zirkonia

Zirkonia is een manmade kristal met bijzondere reflecties en schitteringen. Qua hardheid komt Cubic Zirkonia in de buurt van diamant. Een Cubic zirkonia heeft een hardheid notering van 8.5 op de Moh’s schaal. Diamant heeft een hardheid notering van 10. Cubic zirkonia’s zijn er in het wit (transparant) en inmiddels ook vele kleuren.

Omdat het een door mensen gemaakt kristal is, is het relatief eenvoudig tijdens het maakproces een kleur toe te voegen.

Net als bij andere kristallen kent ook Cubic Zirkonia diverse gradaties in kwaliteit. Onze sieraden bevatten Russische Cubic Zirkonia’s. Deze zijn net zo perfect geslepen als diamant en de meest perfecte Cubic Zirkonia’s die er zijn.

Kubisch zirkoniumoxide (CZ) heeft enkele van dezelfde metafysische eigenschappen als zirkonium. Zirkoniumoxide (het basispoeder dat wordt gebruikt om CZ’s te maken) is overvloedig aanwezig in maan- en asteroïdaal gesteente.
Zirkoniumoxide verbetert je focus, vergroot je helderheid en helpt je ego los te laten. Een andere mooie eigenschap van dit bijzondere gesteente is dat het je helpt om te aarden.

Rhodium is een zeldzaam, zilverwit edelmetaal met een prachtige glans. Rhodium is afkomstig uit de platinagroep en is ongeveer net zo hard als chroom. Door zilveren sieraden te voorzien van een rhodium toplaag worden ze sterker en behouden ze de zilverkleur. Zilver kan na enige tijd dof worden en gaan oxideren. Gerhodineerd zilver blijft daarentegen heel lang mooi en beschermt het zilver tegen oxidatie processen.

Door de rhodium laag zijn zilveren sieraden beter bestand tegen krassen en worden ze minder snel dof. Een rhodium plating zorgt er dus voor dat de drager of veel langer plezier heeft van de zilveren sieraden. Een laagje rhodium geeft zilveren sieraden bovendien een schitterende zilverwitte glans.

Dit prachtige collier is nu alvast te bestellen en wordt geleverd begin september.

Het collier is 40+5 cm en kan dus in diverse lengtes gedragen worden.
De hanger is ca 30 mm breed.

Dit prachtige collier ontvang je in een luxe sieradendoosje. Fijn om cadeau te geven, handig om in te bewaren.

Saffierblauw Cubic Zirkonia collier 925 Sterling Zilver gerhodineerd
Saffierblauw Cubic Zirkonia collier 925 Sterling Zilver gerhodineerd
By Simone Artisan Jewels
Logo
Shopping cart