Smaragd Labradoriet Lotus hanger met ketting

  • Eigenschappen: openen hart chakra, HSP ondersteuning, bescherming, zelfvertrouwen, vrolijk, aardend, Aura/chakra ondersteuning
  • Edelstenen: Smaragd, labradoriet, peridoot, Herkimer diamant, Arkansas meesterkristal
  • Symbool: Lotus
  • Metalen: 23.75 karaat goud
  • Afmeting: 25mm*25mm
  • Gratis luxe sieradendoosje
  • Optioneel duurzaam 24 karaat gold plated ketting, 45 of 50 cm.
  • Merk: By Simone Artisan Jewels
  • Handgemaakt en uniek

75.0095.00

Wissen
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , ,

Smaragd Labradoriet Lotus hanger met ketting

Open je hartchakra met deze heerlijke Smaragd Labradoriet ketting en voel je tegelijkertijd beschermd tegen negatieve invloeden. Voor hoog sensitieve personen werkt de ketting beschermend waardoor er minder prikkels binnen kunnen komen.

Deze warme en ondersteunende ketting bevat naast smaragd en labradoriet ook peridoot, herkimer diamant en de Artisan Gaia healing elixer. Daarnaast is 23,75 karaat goud aan toegevoegd. De hanger (25 mm doorsnee) is gezet in een 24 karaat gold plated rand en voorzien van een 24 karaat duurzaam gold plated ketting van 45 of 50 cm. Door de extra coating op de ketting is het duurzamer. De hanger is ook te bestellen zonder ketting.

De lotus wordt gezien als symbool van de eeuwige vernieuwing van het leven. Lotussen symboliseren welvaart, schoonheid, vruchtbaarheid, eeuwigheid en de eeuwige jeugd. Lotussen worden ook gebruikt om chakra’s of het lichaam de energiecentra te vertegenwoordigen.

Indien besteld als nabestelling is de levertijd 5-7 werkdagen.

Smaragd

Smaragd is verbonden met Aartsengel Rafaël en de smaragdgroene straal van genezing. Smaragd is een steen voor inspiratie en eindeloos geduld. De steen voor onvoorwaardelijke liefde en vriendschap.
Smaragd opent je hartchakra en laat je ten volle van het leven genieten. Ze is een echte healer, zowel spiritueel als lichamelijk.

Smaragd maakt je helder en boort je innerlijke wijsheid aan. Het bevordert geestelijke groei en laat je als het ware ontwaken. Smaragd brengt harmonie in jezelf en in de interactie met je omgeving.  Smaragd werkt je hartchakra en laat je compassie voelen. Haar energie is intens.

Labradoriet

Labradoriet geeft zelfvertrouwen, beschermt tegen invloeden van buitenaf. Deze steen is een auraheler- en afsluiter. Bijzonder goed voor gevoelige mensen!
De steen vermindert angst en geeft kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen. Het versterkt de intuïtie en mediamieke gaven. De steen maakt contact met het onderbewuste en brengt vergeten herinneringen boven. Labradoriet stimuleert fantasie en creativiteit en helpt ideeën te ontwikkelen.

Peridoot/olivijn

Peridoot helpt je je innerlijk te openen. Het werkt beschermend en versterkend zodat negatieve invloeden geen kans krijgen. Het zorgt voor minder blokkades in het energiesysteem en voor een evenwichtige balans. Peridoot zorgt bij HSP´rs ervoor dat ze zich beter kunnen afsluiten zodat de aura goed beschermd is. Bij therapeuten is dit daarom ook een goede steen.

Herkimer diamant

*brengt puur wit licht in de aura en maakt de energie hiervan helder en sterk
*brengt de hersengolven direkt in de “alpha-toestand”, een staat van diepe stilte
*stimuleert de creativiteit
*brengt heldere dromen
*verwijdert stress en spanning uit het lichaam
*geeft nieuwe energie
*opent het voorhoofd- en kruinchakra waardoor helderziende en heldervoelende vermogens toenemen
*helpt tegen slapeloosheid die is ontstaan door negatieve aardstraling, elektromagnetische vervuiling, radioactiviteit

Arkansas Kristal is zeer geschikt voor healing en energetisch werk. Ze heeft een hele hoge trillingsfrequentie. Arkansas Kristal reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken.

Artisan Gifts Gaia healing elixer
De Artisan Gifts Gaia healing elixer bestaat uit diverse mineralen en etherische oliën. De samenstelling is alleen bekend bij Artisan Gifts. Daarmee wordt de authenticiteit van de stukken gewaarborgd.
Deze Gaia mix ondersteunt bij:
• Goed kunnen aarden
• Hoog sensiviteit (HSP)
• Meer vanuit je hart dan je vanuit je hoofd leven
• Het kiezen van je eigen pad
• Het afschermen tegen negatieve energie van mensen om je heen
• Positief in het leven staan, luchtiger tegen zaken aankijken
• Rust in je hoofd
• Goede nachtrust
• Spirituele ontwikkeling als je daarmee bezig bent
• Nieuwetijdskinderen die hun weg in deze wereld niet goed kunnen vinden

Goud
Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

Specificaties: Smaragd Labradoriet Lotus hanger met ketting

Ketting keuze

45 cm lengte, 50 cm lengte, geen ketting

Smaragd Labradoriet Lotus hanger met ketting
Smaragd Labradoriet Lotus hanger met ketting

75.0095.00

By Simone Artisan Jewels
Logo
Shopping cart