Smaragd peridoot Tree of Life hart hanger

  • Eigenschappen: innerlijke wijsheid, HSP ondersteuning, bescherming, zelfvertrouwen, vrolijk, aardend, Aura/chakra ondersteuning
  • Edelstenen: Smaragd, Peridoot, Citrien, Toermalijn, Rhodiziet, Arkansas meesterkristal
  • Symbool: Tree of Life
  • Metalen: 23.75 karaat goud
  • Afmeting: 30mm*30mm
  • Gratis sieradendoosje
  • Gratis koord
  • Optioneel: 24 karaat duurzaam gold plated stevige ronde schakelketting, 50 cm lengte
  • Merk: By Simone Artisan Jewels
  • Handgemaakt en uniek

69.0094.00

Wissen
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Smaragd peridoot Tree of life hanger

Ben je op zoek naar meer levensvreugde? Wil je steviger, geaard, in je schoenen staan? Ben je hoog sensitief en wil je je beter kunnen afsluiten? Dan is deze krachtige en rustgevende Smaragd peridoot hanger voor jou bestemd. Ze is voorzien van een mooi Tree of life symbool.

Verder vind je in deze hanger citrien, toermalijn, rhodiziet, arkansas meesterkristallen en de Artisan Gaia healing elixer.
Naast de edelstenen is er 23.75K goud in verwerkt. Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

Afmetingen: ca 3 cm bij 3 cm. De Smaragd peridoot hanger is voorzien van een Tree of life symbool.
Hou je van het Tree of life symbool? Bekijk dan ook eens de Larimar Turquoise hart hanger met Tree of life symbool.

Elke Smaragd peridoot hanger heeft een eigen unieke uitstraling.
Je ontvangt de Smaragd peridoot hanger in een mooi sieradendoosje.
De hanger wordt geleverd met een mooi goudkleurig faux suede koord, zodat je haar meteen kunt dragen. Optioneel kun je een mooie stevige schakelketting mee bestellen (zoals te zien op de foto).

Bekijk hier de orgone harten serie.

Uitgebreide omschrijving:

Smaragd is verbonden met Aartsengel Rafaël en de smaragdgroene straal van genezing. Smaragd is een steen voor inspiratie en eindeloos geduld. De steen voor onvoorwaardelijke liefde en vriendschap.
Smaragd opent je hartchakra en laat je ten volle van het leven genieten.
Ze is een echte healer, zowel spiritueel als lichamelijk.
Smaragd maakt je helder en boort je innerlijke wijsheid aan. Het bevordert geestelijke groei en laat je als het ware ontwaken. Smaragd brengt harmonie in jezelf en in de interactie met je omgeving.
Smaragd werkt je hartchakra en laat je compassie voelen. Haar energie is intens.

Peridoot helpt je je innerlijk te openen. Het werkt beschermend en versterkend zodat negatieve invloeden geen kans krijgen. Het zorgt voor minder blokkades in het energiesysteem en voor een evenwichtige balans.
Peridoot zorgt bij HSP´rs ervoor dat ze zich beter kunnen afsluiten zodat de aura goed beschermd is. Bij therapeuten is dit daarom ook een goede steen.

Citrien is het zonnetje onder de edelstenen. Het maakt je vrolijk, actief en tevreden. Het geeft je zelfvertrouwen, zelfacceptatie en helpt bij faalangst. Het stimuleert je creativiteit. Citrien is een even krachtige als zeldzame steen. De edelsteen kent krachten die enig in hun soort zijn. Zo reinigt de steen zichzelf en heeft het direct contact met de zonne energie. De steen werkt hartverwarmend, gaat depressies tegen door simpelweg zijn drager elke dag vrolijk te stemmen, geeft zelfvertrouwen en maakt vastberaden. De steen trekt voorspoed aan, maakt extravert en creatief maakt en geeft veel positieve energie.
Ze beschermt de aura en reinigt de chakra’s.

Toermalijn werkt aardend, beschermend en reinigend. Het is een zeer geschikte steen om te gebruiken als bescherming tegen allerlei vormen van negatieve energie en straling. De steen doet dit op verschillende manieren: het werkt als een soort van schild, helpt negatieve energie afvoeren en zet negatieve energie om in positieve energie. Hierdoor worden de aura energiebanen gereinigd en in balans gebracht. Toermalijn helpt je hierdoor in je kracht staan en een ontspannen en zelfverzekerde houding aannemen. Toermalijn heeft niet alleen een positieve werking op mensen en dieren maar ook op planten en bomen. De steen zorgt voor natuurlijke bescherming en stimuleert groei en bloei. Zwarte toermalijn heeft de sterkst aardende en beschermende werking van alle toermalijnsoorten en beschermt tegen alle vormen van negatieve energie zoals elektromagnetische straling van mobiele telefoons, laptops, computers en andere apparaten en andere omgevingsinvloeden, tegen zwarte magie, voodoo en vervloekingen en tegen negatieve gedachten en zorgen.

Rhodiziet is een zeer zeldzaam (klein) kristal uit Madagaskar. Ze behoort tot de krachtigste kristallen van de aarde. In Atlantis en Lemurië waren ze al bekend als Meesterkristal. Rhodiziet kristallen zijn de enige kristallen die de energie van andere kristallen enorm versterken (ook onze energie versterken ze.
Het kristal is een energetische verbinder die je ondersteunt bij spiritueel ontwaken. Ze produceren een constante heling energie. Leg je een Rhodiziet op één, of alle chakra’s, dan ervaar je snel een enorm effect. Met gemak wordt een geblokkeerd chakra voorzien van nieuwe energie.

Arkansas Kristal is zeer geschikt voor healing en energetisch werk. Ze heeft een hele hoge trillingsfrequentie. Arkansas Kristal reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken.

Artisan Gifts Gaia healing elixer
De Artisan Gifts Gaia healing elixer bestaat uit diverse mineralen en etherische oliën. De samenstelling is alleen bekend bij Artisan Gifts. Daarmee wordt de authenticiteit van de stukken gewaarborgd.
Deze Gaia mix ondersteunt bij:
• Goed kunnen aarden
• Hoog sensiviteit (HSP)
• Meer vanuit je hart dan je vanuit je hoofd leven
• Het kiezen van je eigen pad
• Het afschermen tegen negatieve energie van mensen om je heen
• Positief in het leven staan, luchtiger tegen zaken aankijken
• Rust in je hoofd
• Goede nachtrust
• Spirituele ontwikkeling als je daarmee bezig bent
• Nieuwetijdskinderen die hun weg in deze wereld niet goed kunnen vinden

Specificaties: Smaragd peridoot Tree of Life hart hanger

Hanger

Hanger met 24 karaat gold plated collier 50 cm, Hanger met goudkleurig koord

Wat je misschien ook leuk vindt…

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Turquoise hanger
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
69.00
Smaragd peridoot Tree of Life hart hanger
Smaragd peridoot Tree of Life hart hanger

69.0094.00

By Simone Artisan Jewels
Logo
Shopping cart