Smaragd Turquoise hanger met ketting

  • Eigenschappen: innerlijke wijsheid, HSP ondersteuning, bescherming, zelfvertrouwen, vrolijk, aardend, Aura/chakra ondersteuning, Atlantis connectie
  • Edelstenen: Smaragd, Turquoise, Amazoniet, Larimar, Herkimer diamant, Arkansas meesterkristal
  • Symbool: Flower of Life mandala
  • Metalen: 23.75 karaat goud
  • Afmeting: 30mm*30mm
  • Gratis luxe sieradendoosje
  • Optioneel duurzaam 24 karaat gold plated ketting, 45 of 50 cm.
  • Merk: By Simone Artisan Jewels
  • Handgemaakt en uniek

89.00109.00

Wissen
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , ,

Smaragd Turquoise hanger met ketting

Deze Smaragd Turquoise hanger is een boost voor je hartchakra en voor je keelchakra. Liefde en compassie voor jezelf, voor je medemens, voor de natuur. Ze ondersteunt je voor jezelf op te komen en uit te durven spreken. Tegelijkertijd geeft ze je zelfvertrouwen en rust.

De Smaragd Turquoise hanger bevat smaragd, amazoniet, larimar, peridoot, turqouise, rhodiziet, arkansas meesterkristallen en 23.75K goud.

De mandala is in de vorm van een Lotus of Life.

Elk hanger is handgemaakt en daardoor uniek.
Ze is ca 30 mm doorsnee en is omlijst door een 24 karaat gold plated rand.

Lengte van de duurzaam 24 karaat gold plated ketting is 45 of 50 cm. De gold plated ketting bevat een extra coating waardoor het een langere levensduur heeft dan normale gold plated kettingen. De hanger is ook te bestellen zonder ketting.

De hanger wordt geleverd in een luxe sieraden doosje.
Indien besteld als nabestelling, is de levertijd ca 5-7 werkdagen.

Goud
Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

Uitgebreide omschrijving:

Smaragd

Smaragd is verbonden met Aartsengel Rafaël en de smaragdgroene straal van genezing. Smaragd is een steen voor inspiratie en eindeloos geduld. De steen voor onvoorwaardelijke liefde en vriendschap.
Smaragd opent je hartchakra en laat je ten volle van het leven genieten.
Ze is een echte healer, zowel spiritueel als lichamelijk.
Smaragd maakt je helder en boort je innerlijke wijsheid aan. Het bevordert geestelijke groei en laat je als het ware ontwaken. Smaragd brengt harmonie in jezelf en in de interactie met je omgeving.
Smaragd werkt je hartchakra en laat je compassie voelen. Haar energie is intens.

Amazoniet is een zachte en rustige steen. Het bevordert een gezond, emotioneel evenwicht. Het verzacht gevoelens van boosheid. Emotionele afhankelijkheid, slachtoffergedrag zijn belemmerende energieën die door amazoniet in beweging worden gezet, hieruit bevrijdt en zorgt voor positiviteit.

Larimar geeft geestelijke en spirituele kracht. Het helpt je om je leven in eigen hand te nemen en om met veranderingen om te gaan.
Het zorgt voor innerlijke rust, helderheid en balans. Larimar bevordert diepe meditatie en helpt contact maken met gidsen en engelen. Larimar is verbonden met de dolfijnenwereld en Atlantis.
Er wordt gezegd dat Larimar zeldzamer is dan diamant en even krachtig.
Ze geeft de vreedzame uitstraling van de zachtblauwe Straal door.
Larimar stimuleert het derde oog, het hartchackra, de kruinchackra en de keelchackra en bevordert het zelfgenezend vermogen van je lichaam..

Turquoise brengt evenwicht, werkt kalmerend en zorgt voor innerlijke rust. Daarnaast werkt ze vitaliserend en geeft ze inzicht. Ze bevordert creativiteit bij het oplossen van problemen, empathie en liefde. Turquoise beschermt tegen negatieve energie, straling, invloeden en stoffen van buitenaf, werkt zuiverend en brengt de chakra’s in balans.
Turquoise werd door de Indianen beschouwd als de hemel. Zij geloofden dat turquoise iemand mooier en gezonder maakte, doordat turqouise zorgt voor een verbinding met de elementen water en lucht. In China werd turqouise gebruikt voor bescherming en voor het aantrekken van geluk en voorspoed.

Herkimer diamanten hebben een sterke lichtkracht en zijn krachtige healers. Ze zijn verbonden een hogere spirituele energie. Ze bevorderen creativiteit en geven energie. Door de vorm zijn ze ideaal om energie uit te zenden als te ontvangen. Ze maken je aura helder en schonen je energie. Ze verhogen je energetische trilling.
Herkimer diamanten hebben een heel zuivere, gekristalliseerde lichtenergie. Ze hebben een hoge vibratie welke de werking van andere edelstenen versterkt. Herkimer diamanten zijn breed inzetbare spirituele instrumenten voor energetisch werk, voor lichtwerk, sjamanistisch werk, healingen. Ze kunnen goed gebruikt worden bij edelsteen leggingen en opstellingen, meditatie, astraal en interdimensionaal reizen en voor het ontvangen van visioenen. Herkimer diamanten versterken helderziendheid, telepathie en helpen je contact maken met je intuïtie, engelen, hogere energieën, hogere spirituele domeinen, andere dimensies en vorige levens. Ze kunnen een connectie maken met de ziel van een overleden dierbare. De steen heeft een sterk reinigende werking op de aura maar ook op een fysieke ruimte doordat het de negatieve straling en energie uit een ruimte filtert.

Arkansas Kristal is zeer geschikt voor healing en energetisch werk. Ze heeft een hele hoge trillingsfrequentie. Arkansas Kristal reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken.

Artisan Gifts Gaia healing elixer
De Artisan Gifts Gaia healing elixer bestaat uit diverse mineralen en etherische oliën. De samenstelling is alleen bekend bij Artisan Gifts. Daarmee wordt de authenticiteit van de stukken gewaarborgd.
Deze Gaia mix ondersteunt bij:
• Goed kunnen aarden
• Hoog sensiviteit (HSP)
• Meer vanuit je hart dan je vanuit je hoofd leven
• Het kiezen van je eigen pad
• Het afschermen tegen negatieve energie van mensen om je heen
• Positief in het leven staan, luchtiger tegen zaken aankijken
• Rust in je hoofd
• Goede nachtrust
• Spirituele ontwikkeling als je daarmee bezig bent
• Nieuwetijdskinderen die hun weg in deze wereld niet goed kunnen vinden

Specificaties: Smaragd Turquoise hanger met ketting

Ketting keuze

45 cm lengte, 50 cm lengte, geen ketting

Smaragd Turquoise hanger met ketting
Smaragd Turquoise hanger met ketting

89.00109.00

By Simone Artisan Jewels
Logo
Shopping cart