Tijgeroog Lotus of Life hart hanger

  • Eigenschappen: bescherming, zelfvertrouwen, positief, vrolijk, aardend, Aura/chakra ondersteuning
  • Edelstenen: Tijgeroog, Citrien, Rhodiziet, Arkansas meesterkristal
  • Symbool: Flower of Life
  • Metalen: 23.75 karaat goud
  • Afmeting: 30mm*30mm
  • Gratis sieradendoosje
  • Gratis koord
  • Merk: By Simone Artisan Jewels
  • Handgemaakt en uniek

65.00

Uitverkocht

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 1

Tijgeroog Lotus of Life hart hanger

Deze Tijgeroog Lotus of Life hanger heeft een krachtige en beschermende energie. Ze focust je aandacht op het universele en balanceert de Yin&Yang.
Deze orgone tijgeroog hanger helpt je ook goed te aarden. Een boost voor je zonnevlecht chakra maar ook ondersteunend voor je sacraal chakra en wortel chakra.

De hanger bevat tijgeroog, citrien, rhodiziet, arkansas meesterkristallen, de Artisan Gaia Healing elixer en 23.75K goud.
Ze is voorzien van een mooi Tree of life symbool.
Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

Lotus of Life

Over de Lotus of Life is minder bekend dan de Flower of Life, maar ze is  minstens zo belangrijk als symbool. Persoonlijk vind ik de Lotus of life krachtiger dan de Flower of Life. De Lotus of Life kenmerkt zich namelijk door oneindige energie. Bekijk je de Lotus of Life vanuit een ander hoek dan kijk je naar een 3D Torus energieveld. De 12 cirkels van de Lotus of Life omringen in het midden een cirkel. In deze tijd van ontwaken herinnert de energie van de Lotus of Life ons cellulair geheugen aan een andere tijdmatrix. De kosmische hartslag verbindt ons met de goddelijke liefde van waaruit alles in de universele schepping is ontstaan.

Bekijk hier de orgone harten serie.

Elke orgone tijgeroog hart hanger is uniek en heeft een eigen uitstraling.
Je ontvangt de hanger in een mooi sieradendoosje.
Ze wordt geleverd met een mooi goudkleurig faux suede koord, zodat je haar meteen kunt dragen.

Uitgebreide omschrijving:

Tijgeroog is een beschermende steen. Het is een uitermate effectieve bescherming bij negativiteit van anderen. Bij persoonlijke aanvallen zoals jaloezie, roddelen, zwarte magie kan tijgeroog ervoor zorgen dat de aanvallen niet als schadelijk worden ervaren. Het zelfvertrouwen en eigen kracht worden zodanig versterkt dat negativiteit en persoonlijke aanvallen bij de ander blijven en minder tot geen impact hebben.
Daarnaast geeft tijgeroog zelfvertrouwen en wilskracht. Het vermindert angstgedachten.

Citrien is het zonnetje onder de edelstenen. Het maakt je vrolijk, actief en tevreden. Het geeft je zelfvertrouwen, zelfacceptatie en helpt bij faalangst. Het stimuleert je creativiteit. Citrien is een even krachtige als zeldzame steen. De edelsteen kent krachten die enig in hun soort zijn. Zo reinigt de steen zichzelf en heeft het direct contact met de zonne energie. De steen werkt hartverwarmend, gaat depressies tegen door simpelweg zijn drager elke dag vrolijk te stemmen, geeft zelfvertrouwen en maakt vastberaden. De steen trekt voorspoed aan, maakt extravert en creatief maakt en geeft veel positieve energie.
Ze beschermt de aura en reinigt de chakra’s.

Rhodiziet is een zeer zeldzaam (klein) kristal uit Madagaskar. Ze behoort tot de krachtigste kristallen van de aarde. In Atlantis en Lemurië waren ze al bekend als Meesterkristal. Rhodiziet kristallen zijn de enige kristallen die de energie van andere kristallen enorm versterken (ook onze energie versterken ze.
Het kristal is een energetische verbinder die je ondersteunt bij spiritueel ontwaken. Ze produceren een constante heling energie. Leg je een Rhodiziet op één, of alle chakra’s, dan ervaar je snel een enorm effect. Met gemak wordt een geblokkeerd chakra voorzien van nieuwe energie.

Arkansas Kristal is zeer geschikt voor healing en energetisch werk. Ze heeft een hele hoge trillingsfrequentie. Arkansas Kristal reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken.

Artisan Gifts Gaia healing elixer
De Artisan Gifts Gaia healing elixer bestaat uit diverse mineralen en etherische oliën. De samenstelling is alleen bekend bij Artisan Gifts. Daarmee wordt de authenticiteit van de stukken gewaarborgd.
Deze Gaia mix ondersteunt bij:
• Goed kunnen aarden
• Hoog sensiviteit (HSP)
• Meer vanuit je hart dan je vanuit je hoofd leven
• Het kiezen van je eigen pad
• Het afschermen tegen negatieve energie van mensen om je heen
• Positief in het leven staan, luchtiger tegen zaken aankijken
• Rust in je hoofd
• Goede nachtrust
• Spirituele ontwikkeling als je daarmee bezig bent
• Nieuwetijdskinderen die hun weg in deze wereld niet goed kunnen vinden

Tijgeroog Lotus of Life hart hanger
Tijgeroog Lotus of Life hart hanger

65.00

Shopping cart