- 62%

Tijgeroog Metatron hart hanger

  • Eigenschappen: bescherming, zelfvertrouwen, positief, vrolijk, aardend, Aura/chakra ondersteuning
  • Edelstenen: Tijgeroog, Citrien, Rhodiziet, Arkansas meesterkristal
  • Symbool: Metatron
  • Metalen: 23.75 karaat goud
  • Afmeting: 30mm*30mm
  • Gratis sieradendoosje
  • Gratis koord
  • Merk: By Simone Artisan Jewels
  • Handgemaakt en uniek

25.00

Uitverkocht

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 2

Tijgeroog Metatron hart hanger

Deze Tijgeroog Metatron hanger heeft een krachtige en beschermende energie. Ze focust je aandacht op het universele en balanceert de Yin&Yang.
Deze orgone tijgeroog hanger helpt je ook goed te aarden. Een boost voor je zonnevlecht chakra maar ook ondersteunend voor je sacraal chakra en wortel chakra.

De hanger bevat tijgeroog, citrien, rhodiziet, arkansas meesterkristallen, de Artisan Gaia Healing elixer en 23.75K goud.
Ze is voorzien van een mooi Metatron symbool.
Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

Metatron opent de poorten naar bewustzijn en andere dimensies. Ook begeleidt hij hooggevoelige Nieuwetijds kinderen op hun weg. Een bijzondere engel die juist in deze tijd jou kan helpen als je open staat voor spirituele groei.
Hij helpt je je bewustzijn te vergroten, je energiereserves op te laden, innerlijke rust te vinden en energetisch in balans te komen. Het natuurlijk evenwicht in jezelf wordt hersteld en blokkades worden opgeheven.

Bekijk hier de orgone harten serie.

Elke orgone tijgeroog hart hanger is uniek en heeft een eigen uitstraling.
Je ontvangt de hanger in een mooi sieradendoosje.
Ze wordt geleverd met een mooi goudkleurig faux suede koord, zodat je haar meteen kunt dragen.

Uitgebreide omschrijving:

Tijgeroog is een beschermende steen. Het is een uitermate effectieve bescherming bij negativiteit van anderen. Bij persoonlijke aanvallen zoals jaloezie, roddelen, zwarte magie kan tijgeroog ervoor zorgen dat de aanvallen niet als schadelijk worden ervaren. Het zelfvertrouwen en eigen kracht worden zodanig versterkt dat negativiteit en persoonlijke aanvallen bij de ander blijven en minder tot geen impact hebben.
Daarnaast geeft tijgeroog zelfvertrouwen en wilskracht. Het vermindert angstgedachten.

Citrien is het zonnetje onder de edelstenen. Het maakt je vrolijk, actief en tevreden. Het geeft je zelfvertrouwen, zelfacceptatie en helpt bij faalangst. Het stimuleert je creativiteit. Citrien is een even krachtige als zeldzame steen. De edelsteen kent krachten die enig in hun soort zijn. Zo reinigt de steen zichzelf en heeft het direct contact met de zonne energie. De steen werkt hartverwarmend, gaat depressies tegen door simpelweg zijn drager elke dag vrolijk te stemmen, geeft zelfvertrouwen en maakt vastberaden. De steen trekt voorspoed aan, maakt extravert en creatief maakt en geeft veel positieve energie.
Ze beschermt de aura en reinigt de chakra’s.

Rhodiziet is een zeer zeldzaam (klein) kristal uit Madagaskar. Ze behoort tot de krachtigste kristallen van de aarde. In Atlantis en Lemurië waren ze al bekend als Meesterkristal. Rhodiziet kristallen zijn de enige kristallen die de energie van andere kristallen enorm versterken (ook onze energie versterken ze.
Het kristal is een energetische verbinder die je ondersteunt bij spiritueel ontwaken. Ze produceren een constante heling energie. Leg je een Rhodiziet op één, of alle chakra’s, dan ervaar je snel een enorm effect. Met gemak wordt een geblokkeerd chakra voorzien van nieuwe energie.

Arkansas Kristal is zeer geschikt voor healing en energetisch werk. Ze heeft een hele hoge trillingsfrequentie. Arkansas Kristal reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken.

Artisan Gifts Gaia healing elixer
De Artisan Gifts Gaia healing elixer bestaat uit diverse mineralen en etherische oliën. De samenstelling is alleen bekend bij Artisan Gifts. Daarmee wordt de authenticiteit van de stukken gewaarborgd.
Deze Gaia mix ondersteunt bij:
• Goed kunnen aarden
• Hoog sensiviteit (HSP)
• Meer vanuit je hart dan je vanuit je hoofd leven
• Het kiezen van je eigen pad
• Het afschermen tegen negatieve energie van mensen om je heen
• Positief in het leven staan, luchtiger tegen zaken aankijken
• Rust in je hoofd
• Goede nachtrust
• Spirituele ontwikkeling als je daarmee bezig bent
• Nieuwetijdskinderen die hun weg in deze wereld niet goed kunnen vinden

Tijgeroog Metatron hart hanger
Tijgeroog Metatron hart hanger

25.00

Shopping cart