Torus Blue Nuit Lapis hanger

89.00

Uitverkocht

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

De Torus Blue Nuit tensor hanger laat niet alleen zien hoe Gaia, Moeder Aarde, werkt maar het laat ook zien hoe ons persoonlijke energieveld werkt. Het elektromagnetisch veld van Gaia en van onze aura.
Deze Torus energiehanger geeft je spirituele kracht en helpt je je eigen weg te bewandelen. Ze heeft een connectie met de Godin Nuit, de Godin van de Hemel. Lapis lazuli was in de tijd van de oude Egyptenaren aan haar gewijd.
De hanger werkt daarnaast beschermend voor diverse vormen van straling. Ze schoont je aura en chakra’s en brengt deze in balans.
Gebruik de amulet ook voor energetische werk en healingen door haar op chakrapunten te plaatsen. Vooral het derde-oog chakra wordt hier door gestimuleerd.

De energie komt binnen via onze kruin, vanuit het universum/kosmos, ons lichaam binnen en stroomt door ons heen naar Moeder Aarde, en komt via dezelfde weg weer terug. Via de ruggengraat naar boven naar het kruinchakra en weer terug in het universum. Dit is een continue beweging van Torus energie. Op deze wijze laadt je continue op met helende, kosmische energie. Het werkt aardend en tegelijkertijd heb je een sterke verbinding met het oneindige universum.
De energie van deze torus is constant verfrissend en beïnvloedt zichzelf.
Lees hier meer over de Torus energievelden.
Bekijk ook deze video voor een prachtige uitleg.

Torus Blue Nuit energiehanger bevat een hoge kwaliteit lapis lazuli edelsteentjes, Kyaniet, Seleniet, Blauw Aventurijn, Blauw Calciet, sodaliet, Arkansas meesterkristallen, Rhodiziet, Artisan Gaia healing elixer en 23.75K goud. De hanger is ca 4,5 cm doorsnee..

Indien besteld als nabestelling is de levertijd ca 5-7 werkdagen.

Lapis Lazuli is een spirituele steen. Het bevordert spirituele kracht, spirituele vaardigheden, astraal reizen, verlichting, wijsheid en geeft innerlijke rust en vrede. De steen maakt eerlijk, oprecht en helpt innerlijke waarheid vinden en deze accepteren. Lapis lazuli helpt je jezelf zijn en je eigen weg bewandelen. De steen bevordert creativiteit, objectiviteit en helderheid van geest. Het heeft een positief effect op vriendschappelijke en liefdesrelaties.
Lapis lazuli werkt het sterkst op het keelchakra en het voorhoofd chakra, door zijn kobaltblauwe tot indigoblauwe kleur. De steen werkt eveneens sterk in op de zonnevlecht. Zij reinigt, harmoniseert en integreert de energiestroom tussen zonnevlecht, keelchakra en kruinchakra.
Ze is kalmerend voor de geest en geeft rust en orde in je gedachten. Ze geeft je innerlijke wijsheid en is fijn om mee te mediteren.

Kyaniet werkt beschermend. Ze scboont je aura op na aanraking met straling.
Kyaniet is een bijzondere fijne steen voor meditatie en afstemming. Het bevordert spiritualiteit. Het stimuleert helende dromen en reinigt de meridianen en chakra’s. Het heft blokkades en angsten op en opent de keelchakra. Het is een steen voor lichtwerkers en versterkt van hen de hogere frequenties. De steen werkt aardend en reinigt de chakra’s en aura en brengt ze in balans.

Seleniet (engelensteen) heeft een zeer fijne vibratie. Het geeft de hogere chakra’s een intense energie. Eén van de weinige stenen die dat kunnen. Het is een waardevolle aurareiniger en geeft inzicht.
Ze brengt veel heling, liefde en transformatie.
Het versterkt je intuïtie en helpt je in het contact met de engelen. Het is ook een prettige, kalme ondersteuning bij meditatie. Seleniet ontstresst, is kalmerend en maakt je vrolijk. Het neemt emotionele disbalans op waardoor je je beter voelt.

Aventurijn werkt kalmerend en beschermend en bevordert een gevoel van welzijn. Het is een krachtige heler en is liefdevol.
De steen trekt voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken. De steen stimuleert tolerantie, geduld, enthousiasme, inlevingsvermogen, individualiteit en het bedenken van ideeën. Het werkt ontspannend en kalmerend bij woede, ergernis en irritaties. Aventurijn bevordert besluitvaardigheid, volharding, waarneming en creativiteit. De steen absorbeert elektromagnetische straling (van bijvoorbeeld mobiele telefoons en computers) en beschermt tegen de invloeden van milieuvervuiling en wateraders.

Blauw calciet werkt kalmerend en ontspannend. Het beschermt tegen negatieve energie en bevordert de communicatie. Blauwe calciet werkt sterk op je keelchakra en bevordert het spreken vanuit je gevoel en vanuit je hart. Het geeft een zachte healing op blokkades in het keelgebied. Bijvoorbeeld als je je niet goed kunt uiten. Emoties in dit gebied worden ook verzacht.
Ook bevordert blauw calciet de creativiteit.
Verder is blauw calciet een krachtige versterker en reiniger van energie.

Sodaliet is vooral rustgevend en kalmerend. Het kan zorgen voor geestelijke rust en stabiliteit. Vooral na veel geestelijke inspanning. Het ordent chaos in het hoofd.
Het helpt bij faalangst en versterkt je eigenwaarde.
Sodaliet helpt je je innerlijke talenten aan te spreken, je creativiteit op gang te helpen.
Werk of leef je langere tijd onder druk dan ondersteunt deze steen je.
In een leefomgeving waar veel onrust is kan sodaliet rustgevend werken.

Rhodiziet is een zeer zeldzaam (klein) kristal uit Madagaskar. Ze behoort tot de krachtigste kristallen van de aarde. In Atlantis en Lemurië waren ze al bekend als Meesterkristal. Rhodiziet kristallen zijn de enige kristallen die de energie van andere kristallen enorm versterken (ook onze energie versterken ze.
Het kristal is een energetische verbinder die je ondersteunt bij spiritueel ontwaken. Ze produceren een constante heling energie. Leg je een Rhodiziet op één, of alle chakra’s, dan ervaar je snel een enorm effect. Met gemak wordt een geblokkeerd chakra voorzien van nieuwe energie.

Arkansas Kristal is zeer geschikt voor healing en energetisch werk. Ze heeft een hele hoge trillingsfrequentie. Arkansas Kristal reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken.

Artisan Gifts Gaia healing elixer
De Artisan Gifts Gaia healing elixer bestaat uit diverse mineralen en etherische oliën. De samenstelling is alleen bekend bij Artisan Gifts. Daarmee wordt de authenticiteit van de stukken gewaarborgd.
Deze Gaia mix ondersteunt bij:
• Goed kunnen aarden
• Hoog sensiviteit (HSP)
• Meer vanuit je hart dan je vanuit je hoofd leven
• Het kiezen van je eigen pad
• Het afschermen tegen negatieve energie van mensen om je heen
• Positief in het leven staan, luchtiger tegen zaken aankijken
• Rust in je hoofd
• Goede nachtrust
• Spirituele ontwikkeling als je daarmee bezig bent
• Nieuwetijdskinderen die hun weg in deze wereld niet goed kunnen vinden

23.75K goud
Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

Elk stuk is handgemaakt en daardoor uniek.
De amulet is voorzien van een goudkleurig koord en wordt geleverd in een luxe geschenkdoosje.

Torus Blue Nuit Lapis hanger
Torus Blue Nuit Lapis hanger

89.00

Shopping cart