Mother of Pearl Tree of Life collier 925 Sterling Zilver gerhodineerd

69.00

Uitverkocht

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 1

Mother of Pearl Tree of Life collier 925 Sterling Zilver gerhodineerd

Een schitterende combinatie van een Tree of life Symbool met Mother of Pearl van BY SIMONE ARTISAN JEWELS. Het Tree of life symbool bevat schitterende zirkonia’s.

Dit bijzonder mooie collier is een waardevolle aanvulling op je sieraden collectie. Het collier is gemaakt van gerhodineerd 925 Sterling zilver.

Mother of Pearl (parelmoer)
De Mother of Pearl heeft een zachte en zuiverende energie. Ze geeft rust en verlichting.
Mother of Pearl geeft je geborgenheid en helpt je loslaten.
Ze inspireert je tot liefhebben van jezelf en de mensen om je heen. Qua werking lijkt ze daarin op rozenkwarts.
Doordat ze uit de oceaan komt heeft ze ook een connectie met de waterwereld, dolfijnen en zelfs met Atlantis.
Mother of Pearl is verbonden met je 8e chakra. Dat chakra is een verbinding met je universele zelf, met de goddelijke energie.

Zilver
In spiritueel opzicht bevordert zilver de communicatie met andere dimensies. Het versterkt je intuïtie en helpt je naar binnen te keren om de vragen en antwoorden van de ziel te leren kennen. Waar goud een typisch mannelijke energie (zon) heeft, is Zilver de vrouwelijke (maan) kant, en zal zij proberen je met zachtheid en creativiteit te leiden.

Zilver heeft net als Bergkristal de eigenschap dat het de werking van edelstenen versterkt. Zilver trekt, behoudt en versterkt de kwaliteiten die door edelstenen en kristallen worden uitgezonden wanneer ze naast hen worden gebruikt, zoals in sieraden. De verbinding tussen de steen en de drager wordt ook verbeterd, waardoor er energie tussen de twee kan stromen. Het gebruik van zilver in combinatie met kristallen zorgt voor een krachtig effect.

Rhodium is een zeldzaam, zilverwit edelmetaal met een prachtige glans. Rhodium is afkomstig uit de platinagroep en is ongeveer net zo hard als chroom. Door zilveren sieraden te voorzien van een rhodium toplaag worden ze sterker en behouden ze de zilverkleur. Zilver kan na enige tijd dof worden en gaan oxideren. Gerhodineerd zilver blijft daarentegen heel lang mooi en beschermt het zilver tegen oxidatie processen.

Door de rhodium laag zijn zilveren sieraden beter bestand tegen krassen en worden ze minder snel dof. Een rhodium plating zorgt er dus voor dat de drager of veel langer plezier heeft van de zilveren sieraden. Een laagje rhodium geeft zilveren sieraden bovendien een schitterende zilverwitte glans.

Dit prachtige collier is nu alvast te bestellen en wordt geleverd begin september.

Het collier is 40+5 cm en kan dus in diverse lengtes gedragen worden.

Dit prachtige collier ontvang je in een luxe sieradendoosje. Fijn om cadeau te geven, handig om in te bewaren.

Mother of Pearl Tree of Life collier 925 Sterling Zilver gerhodineerd
Mother of Pearl Tree of Life collier 925 Sterling Zilver gerhodineerd

69.00

By Simone Artisan Jewels
Logo
Shopping cart