Verzorging van je sieraden

De sieraden van Artisan Gifts geven je een bijzondere uitstraling. Uiteraard willen wij graag dat je lang kunt genieten van deze prachtige sieraden. Daarom vind je hier uitleg hoe je je sieraden kunt verzorgen en dragen. Zodat jij die bijzondere uitstraling lang kunt ervaren.

Verzorging van je edelsteen sieraden

Maansteen ketting 3 stenen 27mm

Edelstenen zijn een natuurproduct. Daarom kun je het beste je edelsteen sieraden zachtjes met een katoenen doekje oppoetsen indien nodig. Afspoelen met water en zeep is niet handig ingeval een edelsteen poreus is (wat met het blote oog meestal niet te zien is). Energetisch ontladen doe je door de opgenomen energie af te laten vloeien in bijvoorbeeld aarde (in je tuin). Energetisch opladen doe je door je edelsteen sieraad bijvoorbeeld in maanlicht te plaatsen.

Verzorging van je orgone en orgonite sieraden

Golden Healer Lotus kristallen

De orgone en orgonite sieraden kun je ook onderhouden d.m.v. zachtjes poetsen met een katoenen doekje. Kleine vlekjes eventueel verwijderen met een beetje water en zeep. Orgone en orgonite energie is een continue proces van negatieve energie opnemen en positieve energie afgeven. Eigenlijk hoef je daar niets speciaals voor te doen. Maar soms kan een omgeving zo negatief geladen zijn, dan is een extra ontlading en oplading gewenst. Energetisch ontladen doe je door de opgenomen energie af te laten vloeien in bijvoorbeeld aarde (in je tuin). Energetisch opladen doe je door je edelsteen sieraad bijvoorbeeld in maanlicht te plaatsen.

Verzorging van je zilveren sieraden

925 sterling zilver topaz

De zilveren van Artisan Gifts zijn gemaakt van sterling zilver. De kleur en uitstraling van deze zilveren sieraden blijft mooi. Dit is echter wel afhankelijk van de zuurgraad van je huid. Is deze te hoog, dan kan je zilveren sieraad wel een beetje verkleuren. Om dit te voorkomen is het handig om af en toe je sieraden op te poetsen met een zacht katoenen doekje. Eventueel kun je zilverpoets daarbij gebruiken. Zo behoudt je zilveren sieraad een mooie glanzende uitstraling.

Verzorging van je gouden sieraden

Maanfasen ketting 42 45 cm model

Onze gouden sieraden zijn bijna allemaal 18 of 24 karaat gold plated over 925 Sterling zilver en een aantal zijn 18 karaat goldfilled met als basis 925 Sterling zilver. De gold plated sieraden bevatten een dermate dikke laag goud dat ze bijna hetzelfde zijn als de gold filled sieraden. Om de mooie goudlaag goed te behouden bewaar je de sieraden het beste in het meegeleverde sieradendoosje, op momenten dat je het niet draagt. Daarnaast het advies om onderstaande tips te volgen.

Voor alle sieraden geldt:

Voorkom bij het omdoen, of inzetten, van je sieraad dat het op een harde (onder)grond kan vallen.

Controleer regelmatig of het hangeroogje nog goed aan de ketting is bevestigd. Soms kan het ergens achter blijven haken (bijvoorbeeld aan kleding, jassen).

Sieraden zijn gevoelig voor chemische stoffen. Draag je sieraad ruim een half uur nadat je hebt gedoucht, ingesmeerd en/of parfum hebt opgespoten. Zo vermijd je dat deze stoffen je sieraad aantasten.

Dit geldt ook voor haarsprays en schoonmaakmiddelen. Het advies is bij schoonmaken sowieso geen sieraden te dragen die mogelijk in contact kunnen komen met het schoonmaakmiddel.

Draag je sieraden niet bij intensieve bewegingen zoals sporten. Ook niet bij douchen, slapen, tuinieren, zwemmen in zwembad of natuurwater en zonnebaden.

Draag je sieraden niet tijdens een medische ingreep of intensieve kuren en/of bestraling. Laat je sieraden niet in aanraking komen met metalen verwerkt in en op je lichaam.

Hou de zuurgraad van je huid in de gaten. Vooral bij orgone sieraden waar een tensor ring in zit (koper) kan het metaal, en je huid, groen uitslaan als de zuurgraad te hoog is. Is de zuurgraad van je huid te hoog dan kun je het sieraad het beste op kleding dragen en niet op je huid. Artisan Gifts is niet verantwoordelijk voor herstel van deze sieraden, aangezien wij geen invloed hebben op de zuurgraad van iemands huid.

En uiteraard het allerbelangrijkste, geniet van je sieraden van Artisan Gifts. Een uniek sieraad om jou er mooi uit te laten zien en de heerlijke energie te laten ervaren.

De waardering van www.artisan-gifts.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 184 reviews.
Shopping cart