Violet Flame Angel aura Lotus hanger

89.95

  • Eigenschappen: Violette vlam, spirituele kracht, nieuwetijdskind (indigo child), levenskracht, manifestatie, engelenenergie
  • Edelstenen: Angel Aura kwarts, Amethist, Herkimer diamant, Seleniet, Rhodiziet, Arkansas meesterkristal
  • Symbool: Lotus in mandala vorm
  • Metalen: 23.75 karaat goud
  • Afmeting: 40mm*40mm
  • Gratis luxe sieradendoosje
  • Merk: By Simone Artisan Jewels
  • Handgemaakt en uniek

1 op voorraad

Categorie:

De Violet Flame Angel Aura Lotus hanger is een verbinder van engelen energie en violette vlam energie.

De violette vlam is een hoge frequentie van licht, spirituele energie voor transformatie. De violette vlam komt voort uit de violette straal, ook wel de zevende straal genoemd, de straal van goddelijke vrijheid. Elke straal is een unieke intelligentie die bestaat uit een spectrum van licht. Ook wij zijn gevormd uit licht en dragen alle kleuren van het spectrum in ons, inclusief het violette licht.
De violette vlam is de sleutel tot individuele en wereldwijde transmutatie.
Saint Germain is de bewaarder van de violette vlam. Zijn kosmische naam betekent vrijheid, God van vrijheid voor de aarde.
Saint Germain leert dat de allerhoogste alchemie bestaat uit de transformatie van het lagere bewustzijn in het goddelijke zelf.
Hij heeft ons een van de kostbaarste geschenken gegeven om als mens mee in contact te komen, de violette vlam die, indien correct gebruikt, het proces van het afdalen van ons goddelijke zelf versnelt.
Het is een sterk zuiverende energie die door alle lagen van oude pijn en karmische ballast heen snijdt.

De diameter van de Violet Flame Ohm Diamond amulet is ongeveer 4 cm. Deze hangers zijn eigenwijsjes. Niet perfect, maar nog steeds prachtig met een magische werking.

Lotus symbool
De lotus wordt gezien als een symbool van de eeuwige vernieuwing van het leven. Lotussen symboliseren welvaart, schoonheid, vruchtbaarheid, eeuwigheid en eeuwige jeugd. Lotussen worden ook gebruikt om chakra’s of de energiecentra van het lichaam weer te geven.

Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt het evenwicht, zowel op fysiek als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent het kruinchakra en helpt je wijsheid uit het universum en je hogere zelf te halen.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

Elke Violet Flame Ohm Diamond amulet is handgemaakt en daardoor uniek.
De Violet Flame Ohm Diamond amulet wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking.

Gedetailleerde beschrijving:

Herkimer diamanten hebben een sterke helderheid en zijn krachtige genezers. Ze zijn verbonden met hogere spirituele energie. Ze bevorderen creativiteit en geven energie. Door hun vorm zijn ze ideaal voor het zenden en ontvangen van energie. Ze zuiveren je aura en zuiveren je energie. Ze verhogen je energetische vibratie.
Herkimer diamanten hebben een zeer zuivere, gekristalliseerde lichtenergie. Ze hebben een hoge vibratie die het effect van andere edelstenen versterkt. Herkimer diamanten zijn veelzijdige spirituele instrumenten voor energetisch werk, voor lichtwerk, sjamanistisch werk, genezingen. Ze kunnen goed worden gebruikt bij het leggen van edelstenen en opstellingen, meditatie, astrale en interdimensionale reizen en voor het ontvangen van visioenen. Herkimer diamanten versterken de helderziendheid, telepathie en helpen je verbinding te maken met je intuïtie, engelen, hogere energieën, hogere spirituele domeinen, andere dimensies en vorige levens. Ze kunnen verbinding maken met de ziel van een overleden dierbare. De steen heeft een sterk reinigende werking op de aura maar ook op een fysieke ruimte doordat hij de negatieve straling en energie uit een ruimte filtert.

Angel aura kwarts is een kristal met een soort olieachtige glans waarin een regenboog aan kleuren te zien is. Vanwege het serene effect wordt het een engelensteen genoemd.
Angel aura heeft verschillende mooie eigenschappen, het heeft een verbinding met het engelenrijk, het geeft je spirituele inzichten en is een krachtige reiniger van je ziel en lichaam. Het geeft een hoge stimulans om te mediteren vanwege de hoge vibratie,
Het reinigt en stimuleert al je chakra’s. Het maakt negatieve energie uit je aura vrij en voorkomt het energetisch opzuigen van je energie.

Amethist helpt je om een ​​gezonde balans te vinden tussen lichaam en geest. Het maakt je mentaal kalm en helder. Het helpt je ervaringen te verwerken en blokkades te doorbreken.
Met amethist creëer je ontspanning in spannende, stressvolle tijden. Het zuivert en verheldert onze innerlijke wereld en onze dromen en kalmeert een overactieve geest en helpt zo tegen slechte slaap en nachtmerries.
De verbinding wordt gemaakt vanuit de aarde (rood) en de geest (blauw).
Rood en blauw zijn samen paars, dus amethist is een steen die ‘boven’ en ‘onder’ in evenwicht houdt.

Rhodiziet is een zeer zeldzaam (klein) kristal uit Madagaskar. Ze is een van de krachtigste kristallen op aarde. In Atlantis en Lemuria stonden ze al bekend als Master Crystal. Rhodiziet kristallen zijn de enige kristallen die de energie van andere kristallen enorm versterken (ze versterken ook onze energie. Het kristal is een energetische connector die je ondersteunt bij spiritueel ontwaken. Ze produceren constante genezende energie. Als je een Rhodiziet op een of alle chakra’s doet) dan ervaar je al snel een enorm effect, een geblokkeerde chakra wordt gemakkelijk van nieuwe energie voorzien.

Arkansas Crystal is geweldig voor heling en energetisch werk. Het heeft een zeer hoge trillingsfrequentie. Arkansas Crystal reguleert energie, absorbeert energie, levert energie en slaat energie op volgens wat nodig is in een bepaalde situatie. Doordat Arkansas Crystal zo neutraal en puur is, kan de steen opgeladen worden voor elk (energetisch) effect en kan ook de werking van andere stenen versterken. Ze zijn een van de krachtigste bergkristallen ter wereld. De energie is erg zacht, ze zijn verbonden met de onvoorwaardelijke liefde en hoge energie van Lemurië, de Gouden Eeuw van Atlantis, de Pleiaden en Sirius.

Het Artisan Gaia healing elixer bestaat uit verschillende mineralen en etherische oliën. De compositie is alleen bekend bij Artisan Gifts. Dit garandeert authenticiteit.

Deze Gaia-mix ondersteunt:

Solide aarding
Hoge gevoeligheid (HSP)
Leef meer vanuit je hart dan vanuit je hoofd
Helpt bij het kiezen van je eigen pad
Afscherming tegen negatieve energie van mensen om je heen
Heb een positieve houding, kijk lichter naar de dingen
Rust in je hoofd
Goede nachtrust
Spirituele ontwikkeling
New-age (Indigo) kinderen die hun weg in deze wereld niet goed kunnen vinden