Vortex | Lemuria | Mount Shasta | hanger | goud

Deze Vortex Lemuria hanger heeft een sterke connectie met Lemurië en Telos door de toevoeging van Mount Shasta opalen. Door het Vortex symbool ontstaat een krachtig energieveld.

Eigenschappen:

  • Krachtig energieveld
  • Connectie Lemuria
  • Manifestatie
  • Levenskracht en wijsheid
  • Brengt in balans
  • Verbinding met de zon door Vortex en toegepaste goud

Afmeting:

De hanger is ca 40 mm in doorsnee. Optioneel mee te bestellen collier, 50 cm lengte

Verzending nabestelling  ca 5 tot 7 werkdagen.

95.00109.00

Wissen
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
SKU: Niet beschikbaar Categorie:

Het verhaal achter de Vortex Lemuria hanger

Deze Vortex Lemuria hanger heeft een sterke connectie met Lemuria  en Telos door de toevoeging van Mount Shasta opalen. Ze is voorzien van een krachtig Vortex Zon symbool. Een Vortex Zon frequentieveld heeft twaalf punten. Deze twaalf punten creëren een sterk energieveld.

Het effect van de Vortex Lemuria hanger

De Vortex Lemuria hanger creëert een verbinding met je hogere spirituele zelf en de kosmos. Overal waar de Vortex zich bevindt, is er sprake van bescherming en harmonisatie.  De zon in het midden van dit symbool geeft kracht, werkt verlichtend en helpt jou om je bewustzijn te openen en het licht op te nemen. Daardoor kom je sterker te staan in deze bijzondere tijd van verandering.

 

De edelstenen en edelmetalen in de hanger

Mount Shasta opaal edelsteen

Mount Shasta opaal hebben een hoge vibratie, hoger dan andere opaalsoorten. Dit komt door de vindplaats, Mount Shasta. Een heilige berg in het noorden van Californië, waar een kleine groep Lemurianen via de berg de aarde zijn in gegaan, voor de ondergang van Lemurië.
Hier heeft de Lemurische beschaving zich gevestigd in een stad die men Telos noemt. In deze beschaving leeft men in de 5e dimensie.
De verbinding met de aarde en de kosmos zorgt hier voor bijzondere vortexen van energie.
Mount Shasta opalen zuiveren en helen alle chakra’s. Ze geven healing op alle niveaus.
In de hanger is gewone en witte Mount Shasta opaal verwerkt. De witte opaal is nog hoger qua trilling en energie.

Golden Healer edelsteen

Golden healer (limonietkwarts) helpt bij het gronden en sturen van de stroom van je leven naar stabiliteit en troost door krachtige, bewuste manifestatie. Het is een krachtige mentale genezer en helpt om schadelijke gedachten en verminderde helderheid te voorkomen. Het kan worden gebruikt om de intuïtieve nauwkeurigheid te verbeteren en telepathie te verbeteren. Ze herstelt de jeugdigheid en vergemakkelijkt de genezing van het innerlijk kind.

Golden Healer verhoogt de energetische trilling van de drager tot aan het niveau van goddelijke essentie. De steen is ontzettend krachtig en staat geen moment stil. Het aanwezige ijzer versterkt het bergkristal terwijl de oude energieën van Lemurië een verbinding leggen met ‘al dat is’. Het geeft de steen zijn enorme levenskracht en wijsheid. Deze kwarts variant gaat door multi dimensies, de healingkracht van het heelal, christus bewustzijn en heelt het DNA. Het Meester kristal in woord en daad brengt spirituele overvloed, balans, zuivert de chakra’s en verruimt het bewustzijn. De toevoeging Lemurian geeft aan dat het een extra krachtige Golden Healer betreft die een directe band heeft met de energieën van Lemurië. Ze werden gebruikt in de genezingstempels van Lemurië en dragen daardoor de kennis van Lemurië in zich.

Amethist edelsteen

Amethist helpt je om een gezond evenwicht te vinden tussen lichaam en geest. Het maakt je mentaal rustig en helder. Het helpt je ervaringen te verwerken en doorbreekt blokkades.
Met amethist creëer je ontspanning in spannende, stressvolle tijden. . Het zuivert en verheldert onze innerlijke wereld en onze dromen en kalmeert een overactieve geest en helpt zodoende tegen slecht slapen en nachtmerries.
De verbinding wordt gemaakt vanuit de aarde (rood) en de geest (blauw).
Rood en blauw zijn samen paars, dus amethist een steen die ‘boven’ en ‘beneden’ in balans brengt.

Citrien edelsteen

Citrien is het zonnetje onder de edelstenen. Het maakt je vrolijk, actief en tevreden. Het geeft je zelfvertrouwen, zelfacceptatie en helpt bij faalangst. Het stimuleert jouw creativiteit. Citrien is een even krachtige als zeldzame steen. De steen werkt hartverwarmend, gaat depressies tegen door zijn drager elke dag vrolijk te stemmen, geeft zelfvertrouwen en maakt vastberaden. De steen trekt voorspoed aan, maakt extravert en creatief en geeft veel positieve energie.

Citrien beschermt de aura en reinigt de chakra’s.

Seleniet edelsteen

Seleniet (engelensteen) heeft een zeer fijne vibratie. Het geeft de hogere chakra’s een intense energie. Het is een van de weinige stenen die dat kan. Het is een waardevolle aurareiniger en geeft inzicht.  Seleniet brengt veel heling, liefde en transformatie.
Het versterkt je intuïtie en helpt je in het contact met de engelen. Het is ook een prettige, kalme ondersteuning bij meditatie. Seleniet ontstresst, is kalmerend en maakt je vrolijk.

Herkimer diamant

Herkimer diamanten hebben een sterke, energetische kracht en zijn daardoor krachtige healers. Zij bevatten hogere, spirituele energie. Ze bevorderen creativiteit en door hun vorm zijn ze ideaal om energie uit te zenden en te ontvangen. Ze maken je aura helder en zuiveren jouw energie.

Arkansas kristal

Arkansas Kristal is zeer geschikt voor healing en energetisch werk. Ze heeft een hele hoge trillingsfrequentie. Arkansas Kristal reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken.

Goud

Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

Uitvoering en omschrijving van de hanger

Alle materialen zijn gegoten in ecologisch kristalhars en op elkaar afgestemd om een krachtige orgone energie in gang te zetten.

De Vortex Lemurië hanger is ca 4 cm doorsnee. Ze is voorzien van een gratis goudkleurig koord en wordt geleverd in een luxe geschenkdoosje. Optioneel mee te bestellen is een stevige 24 karaat gold filled ketting met een lengte van 50 cm.

Indien niet op voorraad, bedraagt de levertijd 5-7 werkdagen.

 

Specificaties: Vortex | Lemuria | Mount Shasta | hanger | goud

Hanger

Hanger met 24 karaat gold plated collier 50 cm, Hanger zonder ketting

Vortex | Lemuria | Mount Shasta | hanger | goud
Vortex | Lemuria | Mount Shasta | hanger | goud

95.00109.00

Shopping cart