Vortex Tijgeroog Golden sun hanger

Deze Vortex hanger is een krachtige beschermer en werkt positief en verwarmend.

Door het Vortex symbool ontstaat een krachtig energieveld.

Eigenschappen:

  • Krachtig energieveld
  • Sterke bescherming
  • Positief en verwarmend
  • Zelfvertrouwen en vastberaden
  • Brengt in balans
  • Verbinding met de zon door Vortex en toegepaste goud

95.00

Uitverkocht

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Categorie:

Het effect van de Vortex Tijgeroog Golden Sun hanger

De Vortex Tijgeroog Golden Sun hanger creëert een verbinding met je hogere spirituele zelf en de kosmos. Overal waar de Vortex zich bevindt, is er sprake van bescherming en harmonisatie.  De zon in het midden van dit symbool geeft kracht, werkt verlichtend en helpt jou om je bewustzijn te openen en het licht op te nemen. Daardoor kom je sterker te staan in deze bijzondere tijd van verandering.

De edelstenen en edelmetalen in de hanger

Tijgeroog

Tijgeroog is een beschermende steen. Het is een uitermate effectieve bescherming bij negativiteit van anderen. Bij persoonlijke aanvallen zoals jaloezie, roddelen, zwarte magie kan tijgeroog ervoor zorgen dat de aanvallen niet als schadelijk worden ervaren. Het zelfvertrouwen en eigen kracht worden zodanig versterkt dat negativiteit en persoonlijke aanvallen bij de ander blijven en minder tot geen impact hebben.

Daarnaast geeft tijgeroog zelfvertrouwen en wilskracht. Het vermindert angstgedachten.

Tijgeroog past bij de 3e chakra

Citrien edelsteen

Citrien is het zonnetje onder de edelstenen. Het maakt je vrolijk, actief en tevreden. Het geeft je zelfvertrouwen, zelfacceptatie en helpt bij faalangst. Het stimuleert jouw creativiteit. Citrien is een even krachtige als zeldzame steen. De steen werkt hartverwarmend, gaat depressies tegen door zijn drager elke dag vrolijk te stemmen, geeft zelfvertrouwen en maakt vastberaden. De steen trekt voorspoed aan, maakt extravert en creatief en geeft veel positieve energie.

Citrien beschermt de aura en reinigt de chakra’s.

Seleniet edelsteen

Seleniet (engelensteen) heeft een zeer fijne vibratie. Het geeft de hogere chakra’s een intense energie. Het is een van de weinige stenen die dat kan. Het is een waardevolle aurareiniger en geeft inzicht.  Seleniet brengt veel heling, liefde en transformatie.
Het versterkt je intuïtie en helpt je in het contact met de engelen. Het is ook een prettige, kalme ondersteuning bij meditatie. Seleniet ontstresst, is kalmerend en maakt je vrolijk.

Herkimer diamant

Herkimer diamanten hebben een sterke, energetische kracht en zijn daardoor krachtige healers. Zij bevatten hogere, spirituele energie. Ze bevorderen creativiteit en door hun vorm zijn ze ideaal om energie uit te zenden en te ontvangen. Ze maken je aura helder en zuiveren jouw energie.

Arkansas kristal

Arkansas Kristal is zeer geschikt voor healing en energetisch werk. Ze heeft een hele hoge trillingsfrequentie. Arkansas Kristal reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken.

Goud

Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

Uitvoering en omschrijving van de hanger

Alle materialen zijn gegoten in ecologisch kristalhars en op elkaar afgestemd om een krachtige orgone energie in gang te zetten.

De Vortex Lemurië hanger is ca 4 cm doorsnee. Ze is voorzien van een gratis goudkleurig koord en wordt geleverd in een luxe geschenkdoosje.

Vortex Tijgeroog Golden sun hanger
Vortex Tijgeroog Golden sun hanger

95.00

Shopping cart