Over ons

In onze huidige maatschappij ervaren wij veel prikkels. Denk bijvoorbeeld eens aan stress door werk, problemen met gezondheid, straling (EMF, 4G, 5G enz) om ons heen. Dit kan een negatieve weerslag op ons hebben. We raken uit balans en belanden in een neerwaartse spiraal.

Hoe kun je dit keren, weer in balans komen zul je je misschien afvragen. De allerbeste manier is je te verbinden met de natuur. Maak een lange boswandeling of loop heerlijk met blote voeten door de branding van de zee. Doe dit met enige regelmaat en je zult meer rust en balans ervaren. Het dagelijkse leven kun je dan makkelijker hanteren.

Daarnaast kun je energetische en straling werende ondersteuning inzetten. Artisan Gifts is gespecialiseerd hierin en maakt stukken op basis van diverse technieken, zoals orgonite/orgone, MWO energie cirkels, Tesseract Scalar Waves. Klik op de technieken om meer te leren over de werking en achtergrond. Bij straling adviseren we te kijken naar orgonite, MWO, Scalar Waves en Tesseract. Dit zijn krachtige artikelen om in te zetten. De overige artikelen zijn vooral bedoeld voor persoonlijke heling.

In de webshop vind je de meest recente stukken. Alles is handgemaakt en in kleine oplages. Je ontvangt dus altijd unieke stukken van Artisan-Gifts. De website wordt regelmatig aangevuld met nieuwe stukken.

Daarnaast bieden we ook edelsteen producten aan. In de nabije toekomst gaan we starten met een nieuwsbrief. Wil je je daar nu al voor inschrijven? Geef dit dan svp aan via het contactformulier.

Alles op deze website is met grote zorgvuldigheid en zorg samengesteld. Gelieve niet zonder toestemming van Artisan-Gifts deze teksten te kopiƫren. Delen mag, maar dan graag met bronvermelding.

Artisan-Gifts januari 2018