Artisan Gifts

Artisan Sieraden met een vleugje spiritualiteit, handgemaakt en uniek.

Artisan handgemaakte edelsteen sieraden met een vleugje spiritualiteit zijn een gouden sieraden combinatie. Mijn handgemaakte sieraden kunnen je outfit heel mooi aanvullen en zorgen dat je je net even mooier voelt.

Wist je dat de handgemaakte sieraden van Artisan Gifts echter meer doen? Niet voor niets noem ik een vleugje spiritualiteit. Ik maak deze edelsteen sieraden namelijk met een intentie, om je meer te laten ervaren en voelen. Om je te ondersteunen, of je nu hoogsensitief (HSP) bent, extra bescherming zoekt of wel een steuntje kunt gebruiken.

De Artisan edelsteen sieraden zijn voor zowel vrouwen als mannen. En de kleinere Artisan sieraden zijn heel geschikt voor kinderen en jong volwassenen. Lees meer over mijn missie en achtergrond bij Over Artisan Gifts.

Kies voor de handgemaakte sieraden van Artisan sieraden: unieke orgone edelsteen sieraden met een vleugje spiritualiteit.

Artisan sieraden handig om te weten:

Gratis verzending van de sieraden vanaf € 100 in Nederland, vanaf € 125 naar België en vanaf € 150 binnen Europa. Door drukte, wegens publicatie in Happinez magazine, is verzending momenteel binnen 1 tot 3 werkdagen. Voor nabestellingen geldt een levertijd van 5-7 werkdagen.

De waardering van www.artisan-gifts.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 184 reviews.
Shopping cart